Kategorier
Nyhedsbrev

Stereo

Der er ingen varer
Stereo

Underkategorier

 • CD Afspillere
  Her finder du vores udvalg af rigtige CD-afspillere af høj kvalitet.En rigtig CD-afspiller er uden tvivl den bedste måde at afvikle sine CD-medier på. Den er bygget og optimeret til kun at spille CD'er, og gør det som oftest, langt bedre end de multiformat-afspillere der findes som f.eks. en Blu-ray afspiller eller lign. I denne digitale tid hvor vi har så mange digitale produkter kan det være med fordel at vælge en CD-afspiller som også kan modtage digitalt signal via f.eks. en optisk eller coaxial digitalindgang, så man kan gøre brug af den indbyggede D/A converter, også til eksterne produkter.     
 • DAB+/DAB/FM-Radioer
  En lille køkken radio med ordentlig lyd. Små radio med god lyd af den type vi kaldte transistor radio, er der langt i mellem specielt hvis men ønsker nogle af de features med, så som DAB+ bluetooth eller måske internet radio. Vi har sorteret med rund hånd og har kun valgt at føre dem hvor prisen, lyden og bygningskvaliteten følges ad. Med andre ord så står vi 100% inden for kvalitet af de modeller du finder hos os.
 • DAB+/FM tuner
  Modtag radio fra FM og/eller DAB+ tuner. Har du et eksisterende anlæg, og ønsker at kunne høre dine yndlings radiostationer, så er en tuner det rigtige valg. Vi har modeller med FM, DAB+ & med begge dele.
 • D/A-A/D Konverter
  Med en DAC kan du forbedre lyden fra alle dine digitale kilder med kun et apparat.  En D/A Converter også kaldet en DAC er en af de produkter som i de seneste par år, har vundet stor fremgang og på mange måder har overtaget en del af CD-Afspiller salget. I løbet af de sidste 5-6 år er tendensen i musikafspilning gået mere og mere i retning af brug af digitale afspillere såsom computere, netværks-afspillere, tablets, smartphones mv. og det DAC kan er at forbedre alle disse digitale kilder.
 • Forstærker
  En integreret forstærker spare plads og penge. En integreret forstærker, er for dem der ønsker det simpelt men godt. Integreret forstærker er en forstærker som indeholder både forforstærker og effektforstærker i en enhed. Der er ingen tvivl om at man med en separat forforstærker og en separat effektforstærker kan nå nogle musikalske højder en integreret forstærker ikke kan, men kigger man på en løsning hvor budgettet og pladsen ikke er til 2 separate enheder er en integreret forstærker den helt rigtige løsning.
 • Forstærker m. indbygget DAC
  En integreret forstærker m. indbygget DAC. De forforstærkere du finder her er med indbygget DAC dvs. at du kan tilslutte dine digitale kilder direkte med optisk, coaxial, eller USB kabel. En integreret forstærker, er for dem der ønsker det simpelt men godt. Integreret forstærker er en forstærker som indeholder både forforstærker og effektforstærker i en enhed. Der er ingen tvivl om at man med en separat forforstærker og en separat effektforstærker kan nå nogle musikalske højder en integreret forstærker ikke kan, men kigger man på en løsning hvor budgettet og pladsen ikke er til 2 separate enheder er en integreret forstærker den helt rigtige løsning.
 • For / Effektforstærker
  Forforstærkeren er hjernen i et rigtigt stereo setup. En forforstærker eller kontrolforstærker kært barn har mange navne er hjernen i et bedre stereo setup og netop derfor er det en del der skal prioriteres højt. Så står du en forforstærker, er du kommet til det rette sted! - vi har testet en hel del forforstærkere og udvalgt dem som vi mener er de bedst og som leverer en ydelse der er svær at finde andre steder. Effektforstærker hvis du ønsker flere muskler til dit stereo setup. Effektforstærkere kan benyttes sammen med en forforstærker eller en integreret forstærker, hvis bare den har en 'pre-out' udgange. Du kan således opgradere effekten og lydkvaliteten på din allerede eksisterende forstærker, en anden løsning er at benytte en effektforstærker sammen med en dedikeret forforstærker. Uanset hvad, så kan du med en effektforstærker være sikker på at uanset hvor tunge dine højttalere er vil der altid være strøm nok i dit system. 
 • Hovedtelefoner
  Når du er på farten eller bare ikke vil forstyrre de andre i husstanden. Hovedtelefoner er i dag ikke bare hovedtelefoner, vi har over ear som er de store modeller der sidder over ørene, så er der dem der hedder on ear som er den med en lidt mindre kop så de sidder på ørene og sidst er der så in ear som er de ”propper” vi kommer ind i ørene. Hver af disse modeller findes så i forskellige kvaliteter, men ens for alle de modeller vi føre er vi kan stå inde for kvaliteten.
 • Pladespiller
  Så bliver det bare ikke hyggeligere  Pladespilleren blev erklæret død for en hel del år siden, men på trods af det lever den i bedste velgående, og er helt sikkert ikke på vej til at stille træskoene tværtimod, er efterspørgslen støt stigende. I modsætning til MP3 og andre komprimeret lydformater må vi sige med glæder at kvalitetslyd er kommet for at blive. Og i den forbindelse har pladespilleren & vinylpladerne fået sin renæssance.
 • Receiver
  Integreret forstærker med indbygget radio. Med en reciever, får du både forforstærker, effektforstærker og radiomodtager i ét og samme apparat. Herudover har mange af de nye recievere også mulighed for afspilning via netværk og internet- herudover tilbyder nogle modeller også DAB/DAB+ modtagelse.
 • Strømforsyning
 • Systemer
 • Riaa/Phono forforstærker

Læs mere om os
Nyheder
Sæsonvarer
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 39 95 11 22

Send os en e-mail