Kategorier
Nyhedsbrev

Højttaler

Der er ingen varer
Højttaler

Underkategorier

 • Fladslærms højttaler/ Soundbar
  Giv dit TV en lyd, der er billedet værdigt! Fladskærme er i dag lige så tynde som deres lyd, og ikke alle har mulighed eller lyst til at et stereo / surround setup i deres stue, her er soundbaren løsningen. Der er rigtig mange forskellige soundbar på marked i dag men meget få gode, vi har valg at føre de bedste, altså der hvor man får mest for pengene efter vores mening.
 • Gulv/Front
  Gulvhøjttalere giver den fulde oplevelse både til musik og film. Med en gulvhøjttaler får du den fulde oplevelse - Med flere enheder er der mulighed for større lydtryk, bedre sammenhæng og du får en højttaler der kan håndtere alt fra de dybeste toner til de højeste frekvenser. Og husk en gulvhøjttaler fylder ikke mere end en lille højttaler på en stander, du får bare en større oplevelse uanset og det er til musik eller film.
 • Indbygning
  Skal højttalerne være skjulte eller måske helt usynlige. Skal løsningen være diskret, så kan du indbygge højttalerne i væg eller loft og lave en skjult eller helt usynlig installation. Der findes ligeså mange forskellige kvaliteter af indbygningshøjttaler som der gør af alm. højttalere så tag os med på råd inden du skære hul i væggen.
 • Kompakt
  Små højttalere med stor lyd, til reolen væggen eller en stander! Her finder du et stort udvalg af små og mellemstore kompakthøjttalere. En lille højttaler kan placeres på en højttaler stander, i en reol eller hænges på væggen, en kompakt højttaler er ofte en god løsning hvis bass behovet ikke er meget stort da man i mange tilfælde for en mere sammenhængende højttaler end man får i en gulvhøjttaler i samme prisklasse.
 • PC/Aktiv
  Med en aktiv højttaler, kan du sende forstærkeren på pension.  Aktive højttalere er blevet enormt succes, både grundet plads, det store hifi alter kan pensioneres men også grundet udbredelsen af trådløs musikafspilning. Du kan eksempelvis benytte Apple's AirPlay, Bluetooth AptX eller en DLNA løsninger.


 • Subwoofer
  Har din hjemmebio nået bunden ? Et vigtigt element i en hjemmebio, er subwooferen, der er ikke noget ved eksplosioner og sammenstyrtet broer i film, hvis man ikke kan mærke når det sker. Men også i stereo setup kan en subwoofer gøre gavn, det bare vigtig man får den rigtige subwoofer i forhold til de højttalere man har og i forhold til de lyttevaner man har, uanset om det er til film eller musik.
 • Trådløse
  Slip tøjlerne, klip navlestrengen, kap snoren og nyd den gode lyd, trådløst ! Trådløse højttalere er aldrig helt trådløse - de skal som minimum stadig have strøm, men enkelheden til at koble alle sine bærbare medier til trådløst giver en enorm frihed-ingen forstærker ingen meget tykke kabler giver bare et lettere og luftigere udtryk i stuen
 • Udendørs
  Vind- og vejrbestandige højttalere.  Hvorfor ikke kunne lytte til lidt god musik mens man står og passer grillen, eller når man sidder og nyder solen/livet på terrassen eller måske til havefesten. De udendørs højttalere vi føre er vejr bestandige hvilket betyder de aldrig skal ind, de sidder og spiller på de varmeste sommerdag og på de koldeste vinterdag. Vores udendørs systemer kan være udformet som sten hvis de skal stå fremme og ellers bliver de skjult i buske, hække eller lign.

Læs mere om os
Nyheder
Sæsonvarer
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 39 95 11 22

Send os en e-mail