Kategorier
Nyhedsbrev

Inden du bygger

Få Professionelle øjne på dit projekt, både hvad angår indretning og optimering af lyd og billede kvaliteten. Vi rådgiver på alle projekter store som små, i privaten som på arbejdspladsen.

Når i står overfor en nye investering af lyd og billede i jeres nye eller eksisterende bolig, er det vigtigt at tænke det hele med, køkkenet og stikkontakterne bliver altid husket men rigtig mange glemmer det helt eller tænker lyd og billede for sent i projektet, hvilket giver begrænsninger og fordyrer projektet.

Det billigste er at få os på banen så tideligt som muligt da elektrikeren så kan trække vores kabler sammen med sine egne, så alle kabler er skjulte, vi kan forberede højtaler placering så de enten bliver helt usynlige, klargøre hvis det skal være indbygnings højttalere eller lave simple fuga udtag så men nemt kan tilslutte sine eksisterende eller nye højttalere.
 
 

Har i husket alle kabler?

Vi hjælper også gerne med kabel diagram over jeres bolig, hvis i har en plantegning, men giver også bare gode råd hvis det er det der er behov for. Så alle kabler er skjult, og jeres AV-System ser lækkert ud.

 

Fremtidssikret

HUSK den digitale teknologi er under konstant udvikling og forbedring så hvis du ønsker et fremtidssikret og digitalt styret hjem, så få os med på råd.

Indretningsrådgivning

Kom ind for få et snak med enten os eller en af vores indretnings arkitekter omkring opsætningen og placeringen af jeres billede og lydsystem, så i kan få implementeret den nyeste digitale teknologi uden at skæmme jeres bolig.


Læs mere om os
Nyheder
Sæsonvarer
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 39 95 11 22

Send os en e-mail