Kategorier
Nyhedsbrev

Antenner

Uanset hvor godt udstyr i har investeret i er det yderst vigtigt at jeres antenne forhold er i orden.

Da antenne opsætning/justering er en stor videnskab hvis det skal være optimalt og vi ønsker at alt der bliver sat i forbindelse med os er mere end 100 % i orden har vi valgt at allieret os med en samarbejdspartner der er en af de dygtigste på marked, ingen antenne opgave er hverken for stor eller for lille så tøv endelig ikke med at kontakte os.

ANTENNE TV


Husstande som modtager tv-signal via deres egen antenne kan se de licensbetalte programmer gratis. Ønskes flere programmer, er BOXER udbyderen af betalings tv i Danmark.

Fra januar 2013 anvendes 800 MHz båndes til 4G/LTE mobilt bredbånd, hvilket kan påvirke din antenne installation. Triax har udviklet produkter der kan beskytte dit signal mod forstyrrelserne.

Fra januar 2013 anvendes kanal 60-69 (790-862 MHz) til mobilt bredbånd, derfor bør du købe antenner der går op til kanal 60, da du derved mindkser risikoen for forstyrrelser i din installation.

  

PARABOL TV


I Danmark er der 2 udbydere af betalings tv via parabol: Canal Digital og Viasat. Derudover har du mulighed for at modtage mange frie programmer.


De 4 mest anvendte satellit positioner i Danmark er: 1° V (her ligger Canal Digitals programmer), 5° Ø (her ligger Viasats programmer), 13° Ø og 19° Ø (her ligger hundredevis af frie programmer).

Triax har mange års erfaring med udvikling og egen produktion af produkter der anvendes til modtagelse af parabol tv.

  

KABEL TV


En stor del af de danske husstande modtager tv signaler via kabel. De største udbydere af kabel-tv i Danmark er YouSee og Stofa, men der findes også mange mindre antenneforeninger.

Kabel-tv udbyderne leverer typisk signal både analogt og digitalt, dog nedlukkes flere analoge tv programmer i takt med at forbrugerne ønsker flere digitale SD og HD programmer. Det betyder at forbrugere med analoge/MPEG2 tv med fordel kan anskaffe sig en DVB-C MPEG4 modtager boks, for at få det fulde udbytte af deres programpakke.

Triax kan tilbyde alle produkter der skal anvendes til fordeling i husstanden, herunder også produkter der er godkendte af YouSee og Stofa.

 


Læs mere om os
Nyheder
Sæsonvarer
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 39 95 11 22

Send os en e-mail