Kategorier
Nyhedsbrev

Om Lydportalen

Lydportalen er et unikt high-end HI-FI virksomhed der tilbyder kunder en ny og anderledes verden af billed og lyd.


Lydportalen har eksisteret siden 2007.


Lydportalen har Danmarks flotteste HI-FI showroom, med et stilrent koncept og i et dynamisk miljø med masser af spændende aktiviteter.

" Vi er alle musik elskere" 
Gode musikoplevelser, kvalitet, lyd bør være til rådighed ikke bare for HI-FI entusiaster, men for alle som nyder musik og sætter pris på en god oplevelse. Uanset om du søger efter det bedste design, perfekt lyd eller bare begge dele, vil du blive imponeret over hvad Lydportalen har at tilbyde. Hele deres sortiment er nøje udvalgt til både teknisk og visuelt at holde i fremtiden.
Lydportalens løsninger er løsninger du/ I vil værne om og nyde i mange år.

Udover deres sublime service, er der for interesseret og lydentusiaster mulighed for at deltage i aktiviteter som f.eks. demonstrationer på nye produkter. Har man ikke mulighed for at deltage, eller nåede man ikke arrangementet, er man også mere end velkommen til en uforpligtende demo på deres produkter.

Har man planer man går og pusler med  eller er man bare nysggerig, er Lydportalen altid klar til at hjælpe over en kop kaffe, så dit system bliver så optimalt som muligt.

Lydportalen byder interesseret mere end velkommen.

Hvis du bor lidt længere væk, så tilmeld dig Lydportalens nyhedsbrev, så du ikke går glip af udviklingen eller Lydportalens arrangementer.

Vi hjælper Dem med opsætning af:

  • Lyd
  • Wifi
  • AirPlay
  • Streaming surround løsninger og mere..... 


Ring og høre nærmere...

Kontakt oplysninger:

Tlf.: 39951122
E-mail: frb@lydportalen.dk


Læs mere om os
Nyheder
Sæsonvarer
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 39 95 11 22

Send os en e-mail