Cayin CS-55A

Cayin CS-55A er en hi-fi rørforstærker enhver lyd og musikentusiast bør lægge øre til.
Denne topmoderne rørforstærker kan prale af 40 watt pr. kanal, ved hjælp af 4 KT88 rør, i klasse A/B ultra lineær funktion. CS-55A har også fire input muligheder, heri bl.a. Phono indgang (MM), USB, og to linjeindgange (RCA)

Cayin CS-55A giver dig en helt utrolig bygge og lydkvalitet til prisen!

Cayin CS-55A kommer med en solid og fuldt anodiseret aluminiumsfront, og et ventileret chassis i markedsledende finish kvalitet for prisklassen. Internt er alt håndbygget, hvor du får punkt-til-punkt forbindelser der nærmest er uopslidelige, et soft-start kredsløb, der skåner den store ringkerne strømforsyning og udgangstransformatorerne. Samtlige komponenter er nøje selekteret og i højeste kvalitet. Carbon filmmodstande, keramisk rørbase m.m.

CS-55A har en indbygget MM-phono forforstærker så du problemfrit kan tilslutte din pladespiller. Ønsker du at lytte til din musik i højeste opløsning fra din pc, kan du gøre dette via USB porten Den indbyggede hign-end DAC kan håndtere digitale signaler op til 32 bit | 384 kHz.

Udgangstrinnet kan skiftes mellem Triode og Ultra Lineær tilstand. Hver tilstand har sin helt egen lydsignatur. Ultra liniær yder mest udgangseffekt, og vil give mere kontrol i bassen samt et mere åbent lydbillede, Triode giver dig en helt fantastisk musikalitet og varme og et mere roligt lydbillede. Så alt efter smag, eller typen af højtalere valgt, er du sikker på at kunne få en lyd der vil passe optimalt.

Med en ekstra switch har du mulighed for at vælge mellem EL34- og KT88-rør, hvilket tilføjer en betydelig dimension af tilpasning til din lytteoplevelse og forstærkerens alsidighed.

På fronten af Cayin CS-55A er der et 6,3mm hovedtelefonstik hvilket fuldender forstærkeren og gør denne til et af de mest alsidige og overbevisende rørprodukter på markedet i prisklassen. CS-55A kommer desuden med med en praktisk fjernbetjening i aluminium, der giver brugeren fuld kontrol over input og volumen.

Med denne samlede imponerende kvalitet og alsidighed er Cayin CS-55A en investering i en højtydende lydoplevelse, der vil forbedre enhver lytters musikalske rejse.

Yderligere information

Udgangseffekt

40W+40W ultralinear, 22W+22W triode

Indgange

2 x RCA 1x USB 1x Phono RCA (MM)

Udgange

6,3 mm hovedtelefonstik

Rør

2 x 12AX7 / 2x 12AU7 / 4 x KT88

RIAA

Ja (MM)

Fjernbetjening

Ja

Mål (HxBxD)

36×33.4×18 cm

Vægt

17 kg

Farve

Sort, Sølv

16.995,00 kr.

Stk
Delbetaling
569 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 16.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 569 kr. Samlede kreditomk. 3.478 kr. Samlet tilbagebetaling 20.473 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,26%. Der er fortrydelsesret.

Antal

Yderligere information

Udgangseffekt

40W+40W ultralinear, 22W+22W triode

Indgange

2 x RCA 1x USB 1x Phono RCA (MM)

Udgange

6,3 mm hovedtelefonstik

Rør

2 x 12AX7 / 2x 12AU7 / 4 x KT88

RIAA

Ja (MM)

Fjernbetjening

Ja

Mål (HxBxD)

36×33.4×18 cm

Vægt

17 kg

Farve

Sort, Sølv

Udvalgte komponenter som det indkapslede Alps potentiometer, og andre audiofile komponenter af højeste klasse, fuldender pakken i CS-55A.
Du kan drage fordel af Cayin CS-55A, som centrum for al din musikafspilning. Dens dedikerede hovedtelefons kredsløbs, giver liv og ‘rørvarme’ til dine hovedtelefoner. Den indbyggede hovedtelefonforstærker muliggøre driften af selv for de mest krævende hovedtelefoner.
Udgangstrinnet kan skiftes mellem triode- og ultra-lineær drift, og en anden kontakt muliggør brugen af EL34- eller KT88-rør. Derudover er der en ekstern bias-justering med display.
Den indbyggede USB DAC (digital-analog-konverter) sørger for at lyden fra din computer overføres i højeste opløsning. Denne digitale indgang flankeres også med en højkvalitets phono indgang (MM). Du kan derfor frit gå på opdagelse i den digitale verden med bl.a. streaming, eller dyderne fra vinylens analoge verden, helt uden hindringer.

Relaterede varer