Cayin CS-88A

Cayin CS-88A – er en ægte musikalsk lydoplevelse!

 

CS-88A er mere end bare en forstærker; den er din indgang til en verden af fantastisk lyd, hvor det klassiske møder det moderne for at give dig en oplevelse, du aldrig vil glemme.

 

Inde i Cayin CS-88A finder du en kraftfuld forstærkerkreds, der bruger nøje udvalgte vakuumrør til at skabe den perfekte varme og ultra dynamiske lyd som Cayin er berømt for. Fra de ikoniske KT88 til de sofistikerede 6SN7, tilføjer hvert rør en varm og autentisk lyd, der får din musik til at stråle, uanset om det er vinyl, digitale filer eller streaming.

 

Med sit stilfulde chassis og nemme betjeningspanel er CS-88A både en fryd for øret og øjet. Det er en forstærker, der er bygget til at imponere, fra dens elegante design til dens brugervenlighed. Og med tilslutningsmuligheder som består af RCA-indgange og en dedikeret phono-indgang, kan du tilslutte alt fra din pladespiller til din digitale musiksamling og alt derimellem.

 

Cayin CS-88A har også PRE-IN, hvilket giver dig muligheden for at benytte den som effektforstærker. F.eks sammen med en surroundreceiver. På denne måde kan du kombinere en fantastisk stereo løsning med din hjemmebio opstilling.

 

Der følger en meget lækker fjernbetjening i metal med, som giver dig kontrol over funktioner som, lydstyrke, input og valgmuligheden mellem at køre Ultra-Liniær eller Triode. Begge funtkioner med hver sin lydsignatur og udgangseffekt. Ultra liniær tilbyder maksimal udgangseffekt og giver bedre kontrol over bassen samt en mere åben lydgengivelse, mens triode giver en fortryllende musikalitet og varme med et mere afslappet lydbillede. Så uanset om du foretrækker kraft og kontrol eller varme og ro, vil du finde en lyd, der passer perfekt til dine højttalere og din personlige smag.

 

Gør dig klar til at dykke ned i lydens verden med Cayin CS-88A. Oplev din musik som aldrig før, og genopdag glæden ved at lytte med en forstærker, der sætter nye standarder for lydkvalitet og innovation.

Yderligere information

Udgangseffekt

48W+48W ultralinear, 27W+27W triode

Indgange

2 x RCA, 1x Phono RCA (MM), 1x Pre In

Udgange

6,3 mm hovedtelefonstik

Rør

2 x 6SL7 / 2x 6SN7/ 4 x KT88

RIAA

Ja (MM)

Fjernbetjening

Ja

Mål (HxBxD)

19,5×42×38,2 cm

Vægt

28 kg

Farve

Sort, Sølv

24.995,00 kr.

Stk
Kan ikke bestilles online – men kan opleves og handles i vores butik eller ved vores partnere. Kontakt os for mere information!
Delbetaling
684 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 24.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 684 kr. Samlede kreditomk. 7.836 kr. Samlet tilbagebetaling 32.831 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,02%. Der er fortrydelsesret.

Antal

Yderligere information

Udgangseffekt

48W+48W ultralinear, 27W+27W triode

Indgange

2 x RCA, 1x Phono RCA (MM), 1x Pre In

Udgange

6,3 mm hovedtelefonstik

Rør

2 x 6SL7 / 2x 6SN7/ 4 x KT88

RIAA

Ja (MM)

Fjernbetjening

Ja

Mål (HxBxD)

19,5×42×38,2 cm

Vægt

28 kg

Farve

Sort, Sølv

Du vælger selv, om du vil bruge det medfølgende beskyttelsesgitter, hvilket er hensigtsmæssigt, hvis børn eller kæledyr risikerer at komme i kontakt med forstærkeren under drift, da rørene udvikler varme og er relativt skrøbelige.
Forstærkerkonstruktionen er eksemplarisk håndbygget med højkvalitetskomponenter og punkt-til-punktloddede sølvkabler. En specialfremstillet ringkernetransformator står for strømforsyningen, og to EI-transformatorer sidder på højttalerudgangene. CS-88A har en eksemplarisk lineær frekvensrespons fra 10 Hz til 42 kHz.
Hvis du ønsker at skifte rørene i sluttrinet på grund af slid eller blot for at prøve et andet rørproduktionsmærke, skal rørets gitterforspænding (bias) justeres, så rørene arbejder optimalt for maksimal lydkvalitet. Dette har tidligere involveret, at man åbner forstærkeren og ved hjælp af en multimeter måler bias-spændingen for hvert rør og justerer denne til en given værdi. Med CS-88A er dette derimod meget lettere, da den har en måler på forstærkerens overside, som viser korrekt bias-spænding, og en justeringsskrue ved siden af hvert rør, som er let tilgængelig udefra uden at skulle demontere forstærkeren. Efter rørskift er det altså bare at justere bias-skrue og kontrollere på måleren, når du har nået den rette indstilling.
Cayin er endda så generøs, at man med en kontakt på forstærkerens bagside kan vælge, om man vil bruge KT-88 eller EL-34-rør i sluttrinet. Disse er i dag de to mest almindelige typer slutrør og bidrager med lidt forskellig spillestil. EL34 er lidt mere fremskreden i mellemtoneområdet, KT88 lidt mere stabil i dybbassen og har et meget musikalsk diskantområde. Du vælger, om du vil have rørene i sluttrinet til at arbejde i triodtilstand for højere lydkvalitet men lidt mindre udgangseffekt eller i ultralinjær tilstand for maksimal lydtryk. Med den medfølgende fjernbetjening vælger du let den tilstand, du synes lyder bedst.

Relaterede varer