Cayin Mini CD MK2

Cayin’s Mini CDmkll er en kompakt CD-afspiller, der leverer en lækker lydkvalitet fra et kompakt format. Perfekt når du ønsker, at lytte til dine yndlings-CD’er. Denne lille, men velbyggede afspiller er ideel til brug i hjemmet, på kontoret eller f.eks. i sommerhuset.
 

Mini CDmkll har en præcis CD-transportmekanisme, der sikrer en stabil afspilning og en nøjagtig lydgengivelse. Den er udstyret med en indbygget digital-til-analog konverter (DAC), der leverer en fremragende lydkvalitet.
 
Afspilleren har et stilfuldt og robust design og er nem at betjene med brugervenlige betjeningsknapper. Den har også forskellige tilslutningsmuligheder, herunder både analoge og digitale udgange, hvilket giver fleksibilitet til tilslutning til forskellige lydenheder.
 

Mini CDmkll leverer en imponerende lydgengivelse med god klarhed og detaljer.
Cayin’s Mini CDmkll er en fremragende kompakt CD-afspiller. En praktisk og minimalistisk kvalitetsløsning så du altid kan nyde musikken fra din CD-samling.

Yderligere information

Udgange

Analog RCA / Digital COAX

Fjernbetjening

Ja

Farve

Mål (HxBxD)

24 x 21 x 5,8 cm

Vægt

2 kg

3.495,00 kr.

stk

På lager

Delbetaling
167 kr. pr. måned
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 3.495 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 167 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 3.995 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,00%. Der er fortrydelsesret.

Antal

Yderligere information

Udgange

Analog RCA / Digital COAX

Fjernbetjening

Ja

Farve

Mål (HxBxD)

24 x 21 x 5,8 cm

Vægt

2 kg

Mini CDmkll kommer med både analoge og digitale udgange – så om du ønsker at bruge den som CD transport til en separat DAC eller digital indgang på en forstærker, eller blot som helt almindelig cd afspiller, er helt op til dig.
Det slot-loade drev er både praktisk, støjsvagt og mekanisk stabilt. Dette sikrer mange års stabil drift fra din Mini CDmkll.
Den indbyggede ESS DAC chip, leverer en fremragende lydkvalitet fra din cd samling, og matcher fint i kvalitet på et rigtig godt stereoanlæg, hvor du ønsker at holde liv i dine cd’er, men ønsker en afspiller i small size.
Den medfølgende fjernbetjening giver dig fin kontrol over alle de nødvendige funktioner.

Relaterede varer