DUAL CS 418 (DEMO)

HAR VÆRET UDPAKKET! SOM NY! 🙂

 

DUAL CS 418 er en velbygget manuel pladespiller fra den hæderkronede tyske producent fra St. Georgen.

 

“Once up and running, which takes a matter of minutes, the CS 418 delivers a performance that puts it among the front runners at this price. It’s a clear, expressive and balanced-sounding package, and is able to dig up plenty of detail and organise it in a musically cohesive way”

5 stjerner i What Hi-Fi?  !

 

Dette er et produkt, som skiller sig markant ud fra mængden af de maskiner du finder på hylderne i disse tider. Mange pladespillere i dette prissegment er i dag designet af en marketingsafdeling, hvor sparsomme materialer og stillestående udvikling desværre sætter dagsordenen.

 

DUAL CS 418 er modstykket til dette!

 

Tysk grundighed

Udviklet af et hold ingeniører med årtiers erfaring og høje personlige krav til kvalitet og passion for musik, er DUAL CS 418 din direkte vej til en driftsikker og yderst velspillende pladespiller, hvor alle elementer er designet og produceret på den helt rette måde. Den tunge og kraftige MDF plint danner basen for hele maskinen. Den står på specieludviklede afkoblingsfødder, som stabiliserer pladespilleren, også selvom underlaget ikke er helt jævnt. Pladetallerkenen er af støbt aluminium og er sammen med den medfølgende og tykke gummimåtte helt resonansdød. Motoren, som driver remmen, er afkoblet fra resten af pladespilleren ved hjælp af et særligt ophæng.

 

Tonearmen er udviklet af DUAL selv og er en kvalitetsarm i aluminium med fremragende resonansdæmpende egenskaber. Den leveres med en fabriksmonteret Ortofon 2M Red, som er en meget velspillende og musikalsk pick-up. På den store drejeknap på fronten kan du skifte mellem hastighederne 33/45/78. Så skal du ikke fumle med remmen selv og skifte den manuelt hver eneste gang du skal ændre på hastigheden.

 

DUAL CS 418 har sin helt egen RIAA forforstærker indbygget! Med andre ord, kan du forbinde den til en hvilken som helst forstærker, også selvom denne ikke har en pladespiller indgang. Det er dog helt valgfrit om du vil benytte den indbyggede RIAA eller en ekstern. Du kan let slå den til og fra via den lille omskifter på bagsiden af pladespilleren.

 

DUAL CS 418 leveres i en flot sort ask finish og kommer med et støvlåg i høj kvalitet med fjedermekanisme.

 

Yderligere information

Type

Manuel

Motor

Remdrevet

Hastighedsindstillinger: 33/45/78

Tonearm

Solid aluminiumskonstruktion med kuglelejer og dæmpet tonearmsløft.

Pladetallerken

Aluminium (Die Cast)

Plint

MDF

Pick up

Ortofon 2M Rød (fabriksinstalleret)

Indbygget RIAA (forforstærker)

Ja

Udgange

Phono/RCA

Mål (HxBxD)

14,5 x 43,5 x 36,7 cm (Lukket støvdæksel)
40 x 43,5 x 41,5 cm (åbent støvdæksel)

Vægt

5,8 kg

Farve

Sort Ask Vinyl

3.499,00 kr.

På lager

Delbetaling
167 kr. pr. måned
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 3.499 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 167 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 3.999 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,99%. Der er fortrydelsesret.

Antal

Yderligere information

Type

Manuel

Motor

Remdrevet

Hastighedsindstillinger: 33/45/78

Tonearm

Solid aluminiumskonstruktion med kuglelejer og dæmpet tonearmsløft.

Pladetallerken

Aluminium (Die Cast)

Plint

MDF

Pick up

Ortofon 2M Rød (fabriksinstalleret)

Indbygget RIAA (forforstærker)

Ja

Udgange

Phono/RCA

Mål (HxBxD)

14,5 x 43,5 x 36,7 cm (Lukket støvdæksel)
40 x 43,5 x 41,5 cm (åbent støvdæksel)

Vægt

5,8 kg

Farve

Sort Ask Vinyl

Med sin indbyggede RIAA forforstærker kan du tilslutte CS 418 til en hvilken som helst forstærker. Du kan selv bestemme om den indbyggede RIAA skal være slået til eller fra. Det giver dig langt mere fleksibilitet i forhold til dit udstyr.
Alt på en DUAL pladespiller er udviklet in-house, og tonearmen er ingen undtagelse – med sin solide aluminiumskonstruktion og resonansdæmpende egenskaber, sikres du optimal sporing og tilpasning.
Den specialudviklede motor sikrer en stabil og vibrationsfri drift, og du kan via drejeknappen på fronten skifte mellem hastighederne 33/45/78 – her skal du ikke fumle med remmen og skifte den manuelt hver gang du ønsker at ændre på hastigheden. Det er både upraktisk og øger slitage.
DUAL lancerede sin første pladespiller i 1927 og har gennem historien været kendt for deres ekstreme holdbarhed og byggekvalitet. Alle pladespillere er udviklet i Tyskland af ingeniører med mange årtiers erfaring. Med en DUAL pladespiller får du virkelig følelsen af ordentligt håndværk, som er langt fra den samlebåndskvalitet man ofte støder på.