DUAL CS 529

Fuldautomatisk pladespiller fra tyske DUAL med Bluetooth!

 

Få en dybdegående oplevelse af musik med den fuldautomatiske pladespiller fra den anerkendte tyske producent, DUAL, der nu er udstyret med Bluetooth-funktionalitet til både afspilning og kontrol.

 

Den banebrydende CS 529 fra DUAL er det ultimative valg til enhver lydentusiast, der kræver enestående hi-fi kvalitet, brugervenlighed og alsidighed. Med en indbygget phono-forforstærker og Bluetooth-teknologi, tilbyder CS 529 trådløs tilslutning til kompatible receivere, aktive højttalere eller hovedtelefoner.

 

Oplev en revolutionerende kontrol med CS 529 gennem dens intuitive Bluetooth-app, den første af denne type på markedet. Foretrækker du den traditionelle tilgang, kan du nemt styre pladespilleren manuelt eller via de fysiske knapper.

 

Den solide konstruktion af CS 529 med dens tunge, maskinfremstillede aluminiumsplade og robuste MDF-plint sikrer en stabil platform fri for vibrationer. DUALs unikke Twin-Gimbal tonarm med præcisionslejer garanterer en fejlfri afspilning af dine yndlingsplader. Den medfølgende Ortofon 2M Red pick-up er fabriksmonteret for enkel opsætning og leverer en varm og klar lyd fra dine vinylplader.

 

DUAL har en arv inden for forbrugerelektronik, der strækker sig tilbage til 1907, og virksomheden har siden introduktionen af deres ikoniske “dual-motor” i 1927 fortsat med at være et førende navn inden for pladespillerproduktion. Med hovedkvarter i Tyskland har DUAL fortsat med at opretholde deres ry for førsteklasses lydudstyr, herunder pladespillere.

 

 

Yderligere information

Type

Fuldautomatisk

Motor

Remdrevet

Hastighedsindstillinger: 33/45/78

Tonearm

DUAL Twin-Gimble

Pladetallerken

Aluminium (Die Cast)

Plint

MDF med internt vibrationsdæmpning

Pick up

Ortofon 2M Rød (fabriksinstalleret)

Indbygget RIAA (forforstærker)

Ja

Udgange

Phono/RCA

Bluetooth

Ja

Mål (HxBxD)

14,5 x 43,5 x 36,7 cm (Lukket støvdæksel)
40 x 43,5 x 41,5 cm (åbent støvdæksel)

Vægt

6,7 kg

Farve

Sort Ask Vinyl, Valnød Finér

7.795,00 kr.8.495,00 kr.

Delbetaling
216 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 7.795 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 216 kr. Samlede kreditomk. 2.550 kr. Samlet tilbagebetaling 10.345 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,66%. Der er fortrydelsesret.

Antal

Yderligere information

Type

Fuldautomatisk

Motor

Remdrevet

Hastighedsindstillinger: 33/45/78

Tonearm

DUAL Twin-Gimble

Pladetallerken

Aluminium (Die Cast)

Plint

MDF med internt vibrationsdæmpning

Pick up

Ortofon 2M Rød (fabriksinstalleret)

Indbygget RIAA (forforstærker)

Ja

Udgange

Phono/RCA

Bluetooth

Ja

Mål (HxBxD)

14,5 x 43,5 x 36,7 cm (Lukket støvdæksel)
40 x 43,5 x 41,5 cm (åbent støvdæksel)

Vægt

6,7 kg

Farve

Sort Ask Vinyl, Valnød Finér

Brug Bluetooth-funktionen til at overføre lydsignalet eller styre enheden via en smartphone eller tablet. Oplev bekvem betjening og førsteklasses lyd med CS 529 fra Dual. Den klassiske DUAL tonearm løfter og bevæger sig automatisk ved et tryk på en knap – placer blot pladen på pladespilleren og tryk på startknappen. Betjeningen er bekvem direkte på enheden eller eksternt via Bluetooth.
Afspilning kan let og bekvemt startes og stoppes ved et tryk på en knap. Under afspilning er mekanikken i det automatiske system helt afkoblet fra tonearmen og pladetallerkenen, og tilfører derfor ingen mekanisk støj til det følsomme signal.
DUALs unikke twin-gimbal tonearm er resultatet af omhyggelig ingeniørarbejde, hvor leddene er strategisk placeret omkring tonearmsrøret på begge sider, både vertikalt og horisontalt. Denne avancerede konstruktion minimerer enhver form for vippebevægelse til det absolutte minimum, hvilket sikrer en stabil og præcis afspilning af dine plader. Præcisionslejet med kugleaksel er en nøglekomponent i dette system. Det er designet til at være næsten fri for spil og sikrer den laveste mulige friktion. Bestående af en lille kuglelejekop og en nøje bearbejdet spids på den roterende aksel, garanterer dette leje en smidig og jævn bevægelse, der bevarer pladens integritet og leverer en enestående lytteoplevelse.
Siden lanceringen af deres første pladespiller i 1927 har DUAL opretholdt et ry for ekstrem holdbarhed og førsteklasses byggekvalitet. Alle deres pladespillere er omhyggeligt udviklet i Tyskland af erfarne ingeniører med årtiers ekspertise bag sig. Med en DUAL-pladespiller får du ægte håndværk, langt fra den typiske samlebåndskvalitet. Hver detalje er nøje gennemtænkt for at sikre en enestående lytteoplevelse, der kan nydes i årevis.