Luxman L-505UXII

Luxman L-505uXII er den længe ventede Mark II-version af den populære L-505uX, der har været i front inden for forstærkerdesign siden lanceringen i 2011.

 

Luxman L-505uXII er en high-end integreret forstærker fra Luxman, der kombinerer avanceret teknologi med traditionelt håndværk. Alt forenet i et traditionelt design med bagbelyste VU-metre og håndbygget i Japan efter alle kunstens regler. Den leverer en fantastisk lydoplevelse og er designet til den kræsne lytter. Med sit ONDF kredsløb og LECUA volumenkontrol giver den en klar og detaljeret lydgengivelse, der overgår sin forgænger, L-505uX. Forstærkeren har også en indbygget hovedtelefonforstærker og MM/MC RIAA i høj kvalitet!

 

Udover den fantastiske lydkvalitet har L-505uXII også avanceret teknologi, der sikrer en fejlfri gengivelse af musikken. Med sit dobbelt-parallelle fejldetektions-kredsløb og triple-parallelle forstærkertrin eliminerer den næsten alle former for forvrængning. Den har også en kort signalvej, en dedikeret forforstærkerfunktion og muligheden for at adskille forforstærkeren fra effektforstærkeren.

 

I udgangstrinnet af forforstærkeren er der installeret et diskret bufferkredsløb, svarende til det i Luxmans topmodel C-900u kontrolforstærker. Dette forbedrer kredsløbets kapacitet til at drive effektforstærkersektionen effektivt og samtidig bevare renheden af ​​de fine musikalske lydsignaler. Luxmans Elektronisk Styrede Attenuator, LECUA, løser venstre/højre-niveauafvigelse og variationer i lydkvaliteten ved hvert volumenpunkt sammenlignet med traditionelle glidende variabel modstandsvolumensystemer. Strømforsyningen er udstyret med fire store kondensatorer på 10.000 μF, der sikrer kraftfuld kontrol af højttalerne og leverer en effekt på 100 watt i 8 ohm, og 150 watt i 4ohm.

 

Alt i alt er L-505uXII en imponerende integreret forstærker, der er bygget til at levere en enestående lydoplevelse!

 

Yderligere information

Udgangseffekt

100 W + 100 W (8 ohm), 150 W + 150 W (4 ohm)

Indgange

1x Phono MM/MC / 3 x RCA / 1 x main in

Udgange

6,3 mm Hovedtelefon/ Pre Out RCA / REC OUT

RIAA

Ja (MM) (MC)

Fjernbetjening

Ja

Mål (HxBxD)

44×17,8×45,4 cm

Vægt

22,5 kg

Farve

Sølv

39.995,00 kr.

Stk
Kan ikke bestilles online – men kan opleves og handles i vores butik eller ved vores partnere. Kontakt os for mere information!

Ikke på lager

Antal

Yderligere information

Udgangseffekt

100 W + 100 W (8 ohm), 150 W + 150 W (4 ohm)

Indgange

1x Phono MM/MC / 3 x RCA / 1 x main in

Udgange

6,3 mm Hovedtelefon/ Pre Out RCA / REC OUT

RIAA

Ja (MM) (MC)

Fjernbetjening

Ja

Mål (HxBxD)

44×17,8×45,4 cm

Vægt

22,5 kg

Farve

Sølv

LECUA (Luxman Electronically Controlled Ultimate Attenuator) er hjertet i forforstærkersektionen og lydvolumenjusteringsfunktionen i L-505uXII. LECUA giver en ideel niveaustyring, der tillader glat og fin justering af volumen over 88 trin, hvilket minimerer eventuel forringelse af lydsignalet. Derudover er venstre og højre balancejustering integreret i attenuatorens kontrolfunktioner. LECUAs multifunktionelle evne sikrer nøjagtighed over hele volumenkontrolområdet, samtidig med at den undertrykker eventuel forringelse af lydkvaliteten.
Luxman har overvejet alt for at sikre god lyd. L-505uXII har også et kredsløbsdesign uden vinklede kredsløbsplader for hurtig signaltransmission, en dedikeret forforstærker-funktion,
En integreret del af designet af L-505uXII er Luxmans originale ODNF forstærkningsfeedback-kreds, der har en høj primær slew rate, en ultrabred båndbredde og et lavt niveau af forvrængning, som opnås ved kun at give feedback på de forvrængede komponenter af lyden fra forstærkerens udgangskreds.
L-505uXII er udstyret med en højkvalitets phono forforstærker, der er kompatibel med både MM og MC pick-upper. Du kan derfor opnå det fulde potentiale fra din pladespiller, uden at skulle bekymre dig om at investere i separate bokse og kabler.

Relaterede varer