Martin Logan Dynamo 1100X

Martin Logan Dynamo 1100X er en massiv og ekstremt velspillende trykkammer subwoofer med 1300W (peak) og indbygget rumkorrektion fra den amerikanske producent!

 

Er du i markedet efter en subwoofer der “kan det hele”, så er du kommet til den helt rette model. Martin Logan Dynamo 1100X er et massivt muskelbundt, i en relativ kompakt størrelse. Dens 12″ long-throw enhed, trykammer konstruktion, overdimensionerede forstærker, avanceret DSP styring m.m. Bidrager til en ultrapræcis basgengivelse, som kan være perfekt til brug i et high-end stereosystem. Her hvor kravet til præcision er i højsædet. Her skal bas gengives med fuld kontrol over transienter og samtidig have evnen til at bibeholde nuanceringen i bassen uanset frekvensområdet.

 

Via sin avancerede DSP og indbyggede rumkorrektion fra Anthem, vil du kunne integrere Dynamo 1100X ind i et hvilket som helst setup og opnå et fantastisk resultat.

 

Er du derimod en kvalitetsbevidst og krævende hjemmebio entusiast, og leder efter den perfekte ‘partner-in-crime’ til de mest hardcore actionsekvenser? – Så kan du roligt vælge en Dynamo 1100X. Med sin peak effekt på 1300W leveres der ubesværet fuldt lydtryk ned til 22hz!  Her er ingen upræcis og flagrende bas – men i stedet en sofarystende fysisk gengivelse af eksplosioner og alt der i mellem.

 

Anthem Room Correction (ARC) løser automatisk akustikproblemer I dit lytterum!

Download den gratis ARC Mobile app til din iOS® eller Android™ telefon eller tablet. Din enhed tager basmålinger ved hjælp af dens indbyggede mikrofon, analyserer signalet for at finde akustiske uregelmæssigheder og anvender automatisk korrektion. Resultatet? Liniær, velafbalanceret bas, der er skræddersyet til dit specifikke rum, møbler og lydsystem.

 

En praktisk Bluetooth®-kontrolapp

Når først du får Dynamo 1100X placeret i dit rum, behøver du skal anstrenge dig for at finjustere subben via bagpanelet. I stedet kan du bruge Martin Logans Subwoofer Control-app, som forbinder subwooferen til din telefon via Bluetooth. På denne måde kan du foretage de nødvendige justeringer lige fra sofaen. Det inkluderer lydstyrke og forudindstillede EQ-indstillinger, samt finjustering af fase og crossover, m.m.

 

Martin Logan Dynamo 1100X har fleksible placeringsmuligheder!

Dynamo 1100X kommer sat op fra fabrikken med basenheden vendt nedad. Men hvis du f.eks. ønsker at installerere den i et hi-fi møbel, eller ønsker en mere direkte lydgengivelse, kan du blot ved at flytte fødderne, vende basenheden fremad i stedet. Subwooferens smarte design lader dig nemt skifte placeringen af ​​dens isoleringsfødder for at få basenheden til at skyde fremad. Den leveres endda med et gitter til at dække basenheden i denne konfiguration.

Yderligere information

Basenhed

12" High-Excursion (Trykkammer)

Udgangseffekt

650Watt RMS / 1300 Watt Peak

Frekvensområde

22 Hz – 200 Hz

Indgange

RCA / LFE / Speaker level, 3.5mm Trigger, Mulighed for trådløs forbindelse via SWT-X KIT (skal tilkøbes)

Rumkorrektion

Anthem Room Correction (ARC®) forberedt

Mål (HxBxD)

43,6 x 38 x 41,1 cm

Vægt

20,9 kg

Farve

Satin Sort

14.995,00 kr.

Stk

På lager

Delbetaling
515 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 14.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 515 kr. Samlede kreditomk. 3.528 kr. Samlet tilbagebetaling 18.523 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,25%. Der er fortrydelsesret.

Antal

Yderligere information

Basenhed

12" High-Excursion (Trykkammer)

Udgangseffekt

650Watt RMS / 1300 Watt Peak

Frekvensområde

22 Hz – 200 Hz

Indgange

RCA / LFE / Speaker level, 3.5mm Trigger, Mulighed for trådløs forbindelse via SWT-X KIT (skal tilkøbes)

Rumkorrektion

Anthem Room Correction (ARC®) forberedt

Mål (HxBxD)

43,6 x 38 x 41,1 cm

Vægt

20,9 kg

Farve

Satin Sort

App styring! Simpelgør din opsætning og instillinger med den gratis Martin Logan Subwoofer Control App tilgængelig på IOS og Android enheder. Du kan med appen kontrollere volumen, delefrekvens, fase og meget mere direkte fra sofaen. Den har ydermere tre forskellige lydkonfigurationer og indbygget genvej til Anthem Room Correction (ARC) appen.
Anthem Room Correction (ARC). Ved brug af din mobil enhed eller speciel ARC mikrofon (solgt separat), måler ARC dit lytterum og ved brug af avancerede DSP-algoritmer tilpasses lyden til dit lytterum. Dette resulterer i, at du får en langt mere præcis og dyb basgengivelse. Professionel rumkorrigering lige ved hånden!
Mulighed for trådløs forbindelse! Placer din subwoofer hvor helst i dit rum og undgå ubelejlige kabler. Endda helt uden at ofre noget på ydeevnen. Med SWT- X trådløst modul (solgt separat) kan du forbinde din Dynamo subwoofer (600X-1600X) med dit system. Det bruger et dynamisk 2.4GHZ signal, der altid sørger for den optimale og stabile båndbredde samt øjeblikkelig fejlkorregering og 15 meters rækkevidde i åbent rum.
Dynamo 800X, 1100X og 1600X kommer med specielle ETC-spikes (Energy Transfer Coupler), som kan bruges til at øge stabiliteten på tykke tæpper eller blot skabe en bedre kobling mellem subwoofer og gulv for at forbedre den generelle lydkvalitet. De indbyggede spikes er bekvemt og diskret skjult under gummifødderne.