Martin Logan ElectroMotion ESL

ElectroMotion ESL markerer en modig ny retning for design af elektrostatiske højttalere. Den har en stor 34 tommer høj buet XStat™ elektrostatisk transducer og en fremragende integreret højtydende woofer. Den nye ESL præsterer mere som en mini-topmodel end som en ”entry”-højttaler til hi-fi-entusiaster. Den er designet til både 2-kanals musikelskere og dem, der søger verdens mest klare og dynamiske hjemmebiograf. ELectromotion ESL er en af de mest overbevisende ‘rimelige’ prissatte hi-fi-højttaler, der nogensinde er bragt på markedet!

 

Elektrostatiske højttalere har altid haft deres særlige plads i lydverdenen, måske lidt for unikke til at passe ind i den traditionelle stue, da de ofte har krævet meget plads og stillet høje krav til elektronikken. Men dette er nu blevet fuldstændigt vendt på hovedet med Martin Logans seneste introduktion af ElectroMotion ESL!

 

Hemmeligheden bag denne gennemsigtige lyd ligger i den elektrostatiske teknologi, hvor en ultratynd polymerfilm svæver mellem to elektrisk opladede, perforerede stålplader. Denne membran reagerer ekstremt hurtigt på musiksignalet, hvilket skaber en forførende gennemsigtig lyd med minimal forvrængning og en næsten øjeblikkelig følelse af nærvær. Den visuelle gennemsigtighed af panelet efterlader et unikt indtryk og forstærker den overvældende lydoplevelse.

 

Kontrol af lydspredningen i et rum er afgørende for at skabe en realistisk lydoplevelse. Martin Logans karakteristiske 30º krumme elektrostatiske paneler sikrer optimal lydspredning i dit hjem og reducerer reflekteret lyd fra sidevæggene, hvilket bevarer detaljerne og stereobilledet og eliminerer rummets indflydelse på lyden.

 

I modsætning til traditionelle højttalere, der bruger flere enheder til at håndtere forskellige frekvensområder, opererer elektrostatiske paneler som en stor fuldtoneenhed, der gengiver det fulde frekvensområde ligeligt over hele panelet. Dette eliminerer behovet for komplekse delefiltre og sikrer en mere harmonisk lydgengivelse.

 

For at levere den dybeste bas træder en kraftfuld 8″ dynamisk woofer til og leverer en stram, præcis bas, der fuldender højttalerens lydgengivelse i de lavere frekvenser. Samlet set skaber MartinLogan ElectroMotion ESL-højttalere en lydoplevelse, der er både imponerende og medrivende, og som sætter nye standarder for lydoplevelsen derhjemme.

 

 

 

Yderligere information

Elektrostatpanel

XStat™ CLS™ electrostaic transducer, 86 x 22 cm

Bas

8"

Følsomhed

91dB

Impedans

6 ohm

Frekvensområde:

42–22,000 Hz ±3dB

Mål (HxBxD)

132.3 x 22.9 x 41.4 cm

Vægt

16,1 kg

Farve

Satin Sort, Sort Lak

24.995,00 kr.28.995,00 kr.

Par
Kan ikke bestilles online – men kan handles i vores butik eller ved vores partnere. Kontakt os for mere information!
Delbetaling
684 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 24.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 684 kr. Samlede kreditomk. 7.836 kr. Samlet tilbagebetaling 32.831 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,02%. Der er fortrydelsesret.

Antal

Yderligere information

Elektrostatpanel

XStat™ CLS™ electrostaic transducer, 86 x 22 cm

Bas

8"

Følsomhed

91dB

Impedans

6 ohm

Frekvensområde:

42–22,000 Hz ±3dB

Mål (HxBxD)

132.3 x 22.9 x 41.4 cm

Vægt

16,1 kg

Farve

Satin Sort, Sort Lak

ElectroMotion definerer helt nye standarder for den kvalitet, vi kan forvente inden for en bestemt prisramme. Det er den mest prisvenlige højttaler i hi-fi-historien med et fuldstørrelse elektrostatpanel, og alligevel repræsenterer den en fuldgyldig nedskalering af de ekstreme Martin Logan Neolith-højttalere.
ElectroMotions 86 cm lange elektrostatpanel benytter den samme avancerede MicroPerf teknologi som CLX-serien. Den præcise optimering af gitterets “huller” sikrer en perfekt balance mellem strukturel robusthed og akustisk gennemsigtighed. Faktisk er MicroPerf-gitteret så subtilt transparent, at det næsten forsvinder for øjnene, når man sidder foran højttaleren – en næsten usynlig barriere mellem lydoplevelsen og omgivelserne, der lader lyden strømme frit og ubesværet igennem.
Den traditionelle udfordring ved elektrostathybridhøjttalere har altid været at få den lynhurtige elektrostat til at arbejde i harmoni med en konventionel dynamisk basenhed. Martin Logans elektrostathybrider bryder også her med traditionen. I ElectroMotion opnås en perfekt integration mellem bas og elektrostat. Dette opnås takket være et Vojtko-filter, der benytter luftspoler og polyesterfilmkondensatorer, samt en specialudviklet 8” basenhed designet specifikt til ElectroMotion.
På flere måder er ElectroMotion en ekstraordinær højttaler. Selvom den er Martin Logans mest prisvenlige elektrostathøjttaler til gulvet, er den snarere en prisoverkommelig referencehøjttaler end en budgetmodel. Her kombineres Martin Logans ekspertise med et iøjnefaldende, harmonisk design i en fortryllende sammensmeltning.

Relaterede varer