Martin Logan Motion Foundation B1

40 års arv i en overkommelig og prisvenlig højttaler!

 

Martin Logan ved en ting eller to om lyd efter 40 års erfaring med design af højttalere. Med Motion Foundation-serien har de brugt al den ekspertise til at levere deres anerkendte præstation til mere overkommelige priser end nogensinde før. Motion Foundation B1 er den mest kompakte højtaler i serien. Den bruger teknologier lånt direkte fra Martin Logans større Motion serier.

 

Foundation B1’s gengivelse af høje frekvenser håndteres af den nye Gen2 Obsidian Folded Motion® diskant. Denne avancerede diskant bruger en tynd film, der er foldet dusinvis af gange som en harmonika for at give mere overfladeareal uden at optage meget plads.

Da den er lavet af et ultra tyndt materiale, er den bemærkelsesværdigt let og producerer meget lav forvrængning. Hvad det betyder i praksis er, at den har en præcis, lynhurtig respons, der kan gengive subtile nuancer i din musik med livagtig klarhed og luft.

 

Diskanten har også Martin Logans seneste Folded Motion Waveguide. Den udvider og retter diskantens spredning og sikrer ensartet lyd i rummet.

 

Martin Logan Motion Foundation B1 benytter en meget stiv og let aluminiums membran til bas/mellemtonen. Dette giver fordelene af en hurtig enhed, der kan producere imponerende mængder bas og nuancering, selv for en kompakt hi-fi højtaler af denne størrelse.

Yderligere information

Type

2-vejs basrefleks

Diskant

Gen2 Obsidian Folded Motion Tweeter S

Bas/Mellemtone

5.5” aluminium

Følsomhed

89dB

Impedans

5 ohm

Frekvensområde:

48Hz – 23kHz

Mål (HxBxD)

34,6 x 18,4 x 24,05 cm

Vægt

5,2 kg

Farve

Sort, Hvid, Valnød

5.595,00 kr.

Par
Delbetaling
168 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.595 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 168 kr. Samlede kreditomk. 2.440 kr. Samlet tilbagebetaling 8.035 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 20,78%. Der er fortrydelsesret.

Antal

Yderligere information

Type

2-vejs basrefleks

Diskant

Gen2 Obsidian Folded Motion Tweeter S

Bas/Mellemtone

5.5” aluminium

Følsomhed

89dB

Impedans

5 ohm

Frekvensområde:

48Hz – 23kHz

Mål (HxBxD)

34,6 x 18,4 x 24,05 cm

Vægt

5,2 kg

Farve

Sort, Hvid, Valnød

Gen2 FMT S diskanten giver en fantastisk ydeevne, som overgår konventionelle teknologier. Ved at folde en ultra tynd film kan Martin Logan pakke mere overfladeareal ind på meget lidt plads. Dette store overfladeareal, den lette vægt og lave udsving betyder en utrolig hurtig og responsiv diskant, der er i stand til at gengive det mest nuancerede indhold med forbløffende detaljerigdom og klarhed.
Ved at bruge nedarvet teknologi fra Martin Logans egne Motion XT- og Motion-serier udnytter B1 de enestående egenskaber ved aluminium til at maksimere klarhed, detaljer og output fra bas/mellentonen
Martin Logan Motion Foundation B1 er ideel til små rum, og skulle du ønske mere bas, kan den med fordel kombineres med en subwoofer.
Marton Logan Motion Foundation modellerne fås i 3 forskellige farver med der muliggør at komplimentere enhver indretning: Valnød med bronze trim, Sort med “gunmetal” trim eller Satin hvid med sølv trim.

Relaterede varer