Martin Logan Motion Foundation B2

Martin Logan Motion Foundation B2 er den største kompakthøjtaler i serien. En model, der er i stand til at levere et imponerende stort lydbillede og dynamisk rækkevidde!
Det perfekte samspil mellem Martin Logans patenterede Gen2 Obsidian Folded Motion-diskant, Folded Motion-waveguide og den store 6,5″ aluminiums basenhed, skaber en imponerende oplevelse med utrolig transparens og kraftfuld bas.
Foundation B2’s gengivelse af høje frekvenser håndteres af den nye Gen2 Obsidian Folded Motion® diskant. Denne avancerede diskant bruger en tynd film, der er foldet dusinvis af gange som en harmonika for at give mere overfladeareal uden at optage meget plads.
Da den er lavet af et ultra tyndt materiale, er den bemærkelsesværdigt let og producerer meget lav forvrængning. Hvad det betyder i praksis er, at den har en præcis, lynhurtig respons, der kan gengive subtile nuancer i din musik med livagtig klarhed og luft. Dette giver Foundation B2 nogle fantastiske hi-fi egenskaber, der normalt skal findes på langt dyrere højtalere på markedet.

 

Diskanten har også Martin Logans seneste Folded Motion Waveguide. På Foundation B2 er denne endnu større end på den mindre Foundation B1. Dette har været nødvendigt for at tilpasse spredningen til det større kabinet og store 6.5″ basenhed. Endnu en af årsagerne til at lydbilledet åbnes endnu mere op på denne model.
Som i resten af denne serie af hifi højtalere fra Martin Logan består basenheden af aluminium, som er både let og meget stift. Dette sikrer en ensartet vandring på membranen. Selv ved kraftfulde udsving undgås vridninger, der vil medføre forvrængning og tab af lydkvalitet. Martin Logan Motion Foundation B2 leverer en kraftfuld basgengivelse for sin størrelse, og vil i de fleste mindre til mellemstore rum være en god løsning.

 

Yderligere information

Type

2-vejs basrefleks

Diskant

Gen2 Obsidian Folded Motion Tweeter S

Bas/Mellemtone

6.5” aluminium

Følsomhed

90dB

Impedans

5 ohm

Frekvensområde:

42Hz – 23kHz

Mål (HxBxD)

38,1 x 19,7 x 29,2 cm

Vægt

6,8 kg

Farve

Sort, Hvid, Valnød

7.295,00 kr.

Par
Delbetaling
205 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 7.295 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 205 kr. Samlede kreditomk. 2.525 kr. Samlet tilbagebetaling 9.820 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,55%. Der er fortrydelsesret.

Antal

Yderligere information

Type

2-vejs basrefleks

Diskant

Gen2 Obsidian Folded Motion Tweeter S

Bas/Mellemtone

6.5” aluminium

Følsomhed

90dB

Impedans

5 ohm

Frekvensområde:

42Hz – 23kHz

Mål (HxBxD)

38,1 x 19,7 x 29,2 cm

Vægt

6,8 kg

Farve

Sort, Hvid, Valnød

Gen2 FMT S diskanten giver en fantastisk ydeevne, som overgår konventionelle teknologier. Ved at folde en ultra tynd film kan Martin Logan pakke mere overfladeareal ind på meget lidt plads. Dette store overfladeareal, den lette vægt og lave udsving betyder en utrolig hurtig og responsiv diskant, der er i stand til at gengive det mest nuancerede indhold med forbløffende detaljerigdom og klarhed.
Ved at bruge nedarvet teknologi fra Martin Logans egne Motion XT- og Motion-serier udnytter B2 de gode egenskaber ved aluminium til at maksimere klarhed, detaljer og output fra bas/mellentonen
Martin Logan Foundation serien udgør et solidt fundament for opbygning af et højtydende stereo- eller surround-lydsystem. Ved at bringe high-end præstationer til et bredere publikum tilbyder Motion® Foundation højtalerne en utrolig indlevelse i alt dit foretrukne indhold. Uanset om du bruger dem til store musik eller filmoplevelser.
Marton Logan Motion Foundation modellerne fås i 3 forskellige farver med der muliggør at komplimentere enhver indretning: Valnød med bronze trim, Sort med “gunmetal” trim eller Satin hvid med sølv trim.

Relaterede varer