Martin Logan Motion Foundation C1

Martin Logan Motion Foundation C1 er en centerhøjtaler, som giver en utroligt klar dialog og sammenhæng i ethvert Foundation surround sound-system.

 

Ønsker du at gå hele vejen i din hjemmebiograf, er centerhøjtaleren en af de vigtigste dele. Størstedelen af dialogen i en film kommer fra denne højttaler, så det er afgørende vigtigt, at dialogen er klar og tydelig. Som med alle Martin Logans Motion Foundation-modeller bruges Gen2 Obsidian Folded Motion diskanten og deres Folded Motion Waveguide. Her til stor effekt for at dække hele lydbilledet med krystalklar dialog og dynamik. Foundation C1’s aluminium basenheder forstærkes også yderligere af Martin Logans signatur 2,5-vejs “Anti-Lobing” design. Dette er med til at levere præstationen fra større 3-vejs højtaler dog i et meget mere kompakt design.

 

Yderligere information

Type

2,5-vejs basrefleks

Diskant

Gen2 Obsidian Folded Motion Tweeter S

Bas/Mellemtone

2 x 5.5” aluminium

Følsomhed

91dB

Impedans

5 ohm

Frekvensområde:

53Hz – 23kHz

Mål (HxBxD)

20,3 x 61 x 36,8 cm

Vægt

15,4 kg

Farve

Sort, Hvid, Valnød

4.495,00 kr.

Stk
Delbetaling
209 kr. pr. måned
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 4.495 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 209 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 4.995 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 10,84%. Der er fortrydelsesret.

Antal

Yderligere information

Type

2,5-vejs basrefleks

Diskant

Gen2 Obsidian Folded Motion Tweeter S

Bas/Mellemtone

2 x 5.5” aluminium

Følsomhed

91dB

Impedans

5 ohm

Frekvensområde:

53Hz – 23kHz

Mål (HxBxD)

20,3 x 61 x 36,8 cm

Vægt

15,4 kg

Farve

Sort, Hvid, Valnød

Gen2 FMT S diskanten giver en fantastisk ydeevne, som overgår konventionelle teknologier. Ved at folde en ultra tynd film kan Martin Logan pakke mere overfladeareal ind på meget lidt plads. Dette store overfladeareal, den lette vægt og lave udsving betyder en utrolig hurtig og responsiv diskant, der er i stand til at gengive det mest nuancerede indhold med forbløffende detaljerigdom og klarhed.
Ved at bruge nedarvet teknologi fra Martin Logans egne Motion XT- og Motion-serier udnytter C1 de enestående egenskaber ved aluminium til at maksimere klarhed, detaljer og output fra bas/mellentonen. Frontgitteret kan let tages af og sættes på igen, alt efter hvilket look du ønsker.
Martin Logan Motion Foundation C1 er det åbenlyse match til brug i et surround system med resten af Foundation serien. Både i relation til lyden og designet, vil denne centerhøjtaler få din hjemmebiograf til at gå op i en højere enhed.
Marton Logan Motion Foundation modellerne fås i 3 forskellige farver med der muliggør at komplimentere enhver indretning: Valnød med bronze trim, Sort med “gunmetal” trim eller Satin hvid med sølv trim.

Relaterede varer