Martin Logan Motion Foundation F1

Martin Logan Motion Foundation F1 er perfekt til dem, der ønsker præstationen af en gulvstående højttaler, men foretrækker et mere kompakt design.
 

Martin Logans nye Foundation F1 gulvhøjttaler vil give dig en fremragende lyd, uanset om du bruger dem i et seriøst stereosystem eller i hjemmebiografen. Det er den mest kompakte gulvhøjttaler i Martin Logans prisbevidste Motion Foundation-serie, og dens relativt mindre størrelse gør den ideel til rum, hvor pladsen er begrænset.

 
Stjernen i showet er Martin Logans patenterede Gen2 Obsidian Folded Motion diskant, der udspringer af årelang forskning og erfaring fra tidligere Motion serier. I samspil med den unikke waveguide sikres du en fremragende spredning af alle høje frekvenser.

 
Til at fuldende lyden benyttes de samme specieludviklede 5,5″ aluminiumsdrivere fra resten af Foundation serien, der både kombinerer høj styrke og lav masse. Det betyder i praksis at enhederne er utroligt lette og samtidig stive nok til ikke at bryde op og forvrænge lyden. Det giver dig en utrolig dynamisk og let drevet gulvhøjttaler.
 

Foundation F1 er en ægte 3-vejs højtaler, hvilket betyder at den bl.a. har en dedikeret mellemtone enhed i aluminium. Denne sidder i et helt lukket kammer, der sørger for at holde al uønsket forvrængning ude. Ved at Ved af afstemme højttaleren korrekt via det avanceret Vojtko delefilter.
 
At en højtaler er 3-vejs, er ikke ensbetydende med at alt er godt. Denne konstruktion stiller endnu højere krav til det interne i højtaleren, nemlig delefilteret. Foundation F1 bruger Martin Logans anerkendte Vojtko filter. Dette er et resultatet af omfattende anekoiske testmålinger og hundredevis af lytte sessioner. Gennem denne proces er hver højttaler i Motion Foundation serien blevet forfinet til at ramme Martin Logans signaturlyd.
 

 

Yderligere information

Type

3-vejs basrefleks

Diskant

Gen2 Obsidian Folded Motion Tweeter S

Mellemtone

5.5” aluminium

Bas

5.5” aluminium

Følsomhed

92dB

Impedans

4 ohm

Frekvensområde:

41Hz – 23kHz

Mål (HxBxD)

105,2 x 21 x 36,7 cm

Vægt

21,1 kg

Farve

Sort, Hvid, Valnød

13.995,00 kr.

Par
Delbetaling
482 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 13.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 482 kr. Samlede kreditomk. 3.328 kr. Samlet tilbagebetaling 17.323 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,41%. Der er fortrydelsesret.

Antal

Yderligere information

Type

3-vejs basrefleks

Diskant

Gen2 Obsidian Folded Motion Tweeter S

Mellemtone

5.5” aluminium

Bas

5.5” aluminium

Følsomhed

92dB

Impedans

4 ohm

Frekvensområde:

41Hz – 23kHz

Mål (HxBxD)

105,2 x 21 x 36,7 cm

Vægt

21,1 kg

Farve

Sort, Hvid, Valnød

Obsidian Gen2 FMT diskanten giver en fantastisk ydeevne, som overgår konventionelle teknologier. Ved at folde en ultra tynd film kan Martin Logan pakke mere overfladeareal ind på meget lidt plads. Dette store overfladeareal, den lette vægt og lave udsving betyder en utrolig hurtig og responsiv diskant, der er i stand til at gengive det mest nuancerede indhold med forbløffende detaljerigdom og klarhed.
Ved at bruge nedarvet teknologi fra Martin Logans egne Motion XT- og Motion-serier udnytter F1 de enestående egenskaber ved aluminium til at maksimere klarhed, detaljer og output fra bas og mellemtone enhederne.
De medfølgende afkoblingsfødder, beskytter dit gulv og afkobler samtidigt Foundation F1 fra gulvet – det sikrer dig mod uønsket vibrationer og resonans, der ellers ville gå ud over lydkvaliteten og præcisionen. De gør også at højtaleren står stabilt og sikkert.
Marton Logan Motion Foundation modellerne fås i 3 forskellige farver med der muliggør at komplimentere enhver indretning: Valnød med bronze trim, Sort med “gunmetal” trim eller Satin hvid med sølv trim.

Relaterede varer