Martin Logan Motion Foundation F2

Martin Logan Foundation F2 er for dig, der søger den mest dynamiske lytteoplevelse! F2 er flagskibet i Foundation serien, og er samtidig den mest kraftfulde.
 

Foundation F2 er fyldt med højtydende højtalerenheder lånt fra Martin Logans dyrere Motion- og Motion XT-modeller. Denne højttaler bruger en 5,5″ aluminiumsmellemtone og yderligere tre 6,5″ aluminiumswoofere til at levere kraftfuld bas helt ubesværet ned i 36hz. Et højkvalitets Vojtko delefilter sikrer, at alle drivere arbejder sammen problemfrit for en naturlig, og højtydende lyd. Kabinetets bagudrettede basrefleks porte forbedrer højttalerens samlede basrespons og giver mere dybde og pondus til dine favoritter om det end er musik eller film.

 
Martin Logans Gen2 Obsidian AMT diskant varetager de højeste frekvenser i perfekt samspil med den store waveguide. Begge patenterede teknologier fra Martin Logan. De udspringer af årelang forskning og erfaring fra tidligere Motion serier.
 

Foundation F2 er en ægte 3-vejs højtaler, hvilket betyder at den bl.a. har en dedikeret mellemtone enhed i aluminium. Denne sidder i et helt lukket kammer, der sørger for at holde al uønsket forvrængning ude.

 
At en højtaler er 3-vejs, er ikke ensbetydende med at alt er godt. Denne konstruktion stiller endnu højere krav til det interne i højtaleren, nemlig delefilteret. Foundation F2 bruger Martin Logans anerkendte Vojtko filter. Dette er et resultatet af omfattende anekoiske testmålinger og hundredevis af lytte sessioner. Gennem denne proces er hver højttaler i Motion Foundation serien blevet forfinet til at ramme Martin Logans signaturlyd.

 

Yderligere information

Type

3-vejs basrefleks

Diskant

Gen2 Obsidian Folded Motion Tweeter S

Mellemtone

5.5” aluminium

Bas

6.5” aluminium

Følsomhed

92dB

Impedans

4 ohm

Frekvensområde:

36Hz – 23kHz

Mål (HxBxD)

112 x 22,2 x 34,9 cm

Vægt

23,8 kg

Farve

Sort, Hvid, Valnød

17.995,00 kr.

Par
Delbetaling
598 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 17.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 598 kr. Samlede kreditomk. 3.528 kr. Samlet tilbagebetaling 21.523 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,70%. Der er fortrydelsesret.

Antal

Yderligere information

Type

3-vejs basrefleks

Diskant

Gen2 Obsidian Folded Motion Tweeter S

Mellemtone

5.5” aluminium

Bas

6.5” aluminium

Følsomhed

92dB

Impedans

4 ohm

Frekvensområde:

36Hz – 23kHz

Mål (HxBxD)

112 x 22,2 x 34,9 cm

Vægt

23,8 kg

Farve

Sort, Hvid, Valnød

Obsidian Gen2 FMT diskanten giver en fantastisk ydeevne, som overgår konventionelle teknologier. Ved at folde en ultra tynd film kan Martin Logan pakke mere overfladeareal ind på meget lidt plads. Dette store overfladeareal, den lette vægt og lave udsving betyder en utrolig hurtig og responsiv diskant, der er i stand til at gengive det mest nuancerede indhold med forbløffende detaljerigdom og klarhed.
Ved at bruge nedarvet teknologi fra Martin Logans egne Motion XT- og Motion-serier udnytter Foundation F2 de enestående egenskaber ved aluminium til at maksimere klarhed, detaljer og output fra bas og mellemtone enhederne.
De medfølgende afkoblingsfødder, beskytter dit gulv og afkobler samtidigt Foundation F2 fra gulvet – det sikrer dig mod uønsket vibrationer og resonans, der ellers ville gå ud over lydkvaliteten og præcisionen. De gør også at højtaleren står stabilt og sikkert.
Marton Logan Motion Foundation modellerne fås i 3 forskellige farver med der muliggør at komplimentere enhver indretning: Valnød med bronze trim, Sort med “gunmetal” trim eller Satin hvid med sølv trim.

Relaterede varer