Paradigm Monitor SE 2000C

KUN ÉN STK! 🙂

 

Paradigm Monitor SE 2000C er en prisvenlig og den perfekte centerhøjttaler til brug med resten af Monitor serien!

 

En centerhøjttaler bliver ofte beskrevet som den vigtigste højttaler i et hjemmebiosystem. Dette skyldes, at den har ansvaret for at gengive stort set al dialog og en masse af de effekter, som tager plads midt i filmens handling. Heldigvis er Paradigm Monitor SE 2000C konstrueret på niveau med resten af Monitor serien og leverer lyd, der rækker langt ud over prisen.

 

Monitor SE 2000C er spækket med teknologi som bl.a. Paradigms patenterede X-PAL aluminiums diskant og PPA (Perforated Phase-Aligning) linsen. Denne fungerer som en yderst avanceret fase-plug, som har til opgave at blokere ud-af-fase frekvenser. Det sørger for en luftig og behagelig gengivelse af de højeste frekvenser. Alt dette sker uden at gå på kompromis med detaljerigdommen og klarheden.

 

De mineralfyldte polypropylene bas-mellemtone enheder er de samme, som findes i resten af serien. De er lette og rigide og i samspil med resten af konstruktionen sikres en høj følsomhed på hele 93 dB!

Yderligere information

Type

2-vejs basrefleks

Diskant

1” X-PAL™ aluminiums dome

Bas/mellemtone

2 x 5.5" mineralfyldt polypropylene enhed

Følsomhed

93 dB

Impedans

8 ohm

Frekvensområde:

65Hz – 21kHz / 53 Hz (DIN)

Mål (HxBxD)

18,3 x 50 x 28 cm

Vægt

8,6 kg

Farve

Sort, Hvid

1.699,00 kr.

Stk

Ikke på lager

Antal

Yderligere information

Type

2-vejs basrefleks

Diskant

1” X-PAL™ aluminiums dome

Bas/mellemtone

2 x 5.5" mineralfyldt polypropylene enhed

Følsomhed

93 dB

Impedans

8 ohm

Frekvensområde:

65Hz – 21kHz / 53 Hz (DIN)

Mål (HxBxD)

18,3 x 50 x 28 cm

Vægt

8,6 kg

Farve

Sort, Hvid

Den nye Monitor serie fra Paradigm kommer i nogle meget elegante og stilfulde kabinetter af høj kvalitet. De fås i henholdsvis højglans hvid eller mat sort finish.
X-PAL™ Pure-Aluminum Dome diskant med den patenterede ‘Perforated Phase-Aligning’ (PPA™) linse. Denne fungerer som en avanceret fase-plug, hvis opgave er at blokere ude-af-fase frekvenser. Dette udjævner outputtet helt uden at farve lyden og bidrager med en silkeblød gengivelse af de højeste frekvenser.
Højt ydende mineralfyldte polypropylene enheder. Ekstremt lette og meget stive, hvilket er med til at højne følsomheden og effektiviteten i højttaleren. Det omvendte kantophæng sikrer ikke blot et clean look, men sørger også for at holde enheden i perfekt kontrol ved store udslag.
Ønsker du at udbygge dit Paradigm Monitor system til en hjemmebio er det lige til. Her er både gulvstående modeller og centerhøjttaler, som matcher perfekt. Ønsker du mere bas kan du med fordel bruge en af Paradigms Defiance subwoofere.