Paradigm Monitor SE Atom (DEMO)

Udstillingsmodel i Hvid 🙂

Paradigm Monitor SE Atom er en anmelderost og prisvenlig højttaler, som ikke sprænger budgettet og som passer til et diskret steroanlæg.

 

Lad dig dog ikke narre af det ydre! Paradigm Monitor SE Atom leverer et stort lydbillede og benytter sig af flere teknologiske finesser, som topmodellerne.  En værdig arvetager for den legendariske Mini Monitor!

 

 

Monitor SE Atom har en silkeblød diskantgengivelse, som vil fornøje på selv lidt grove indspilninger og hvor alle detaljer stadig kommer til sin ret. Dette skyldes bl.a. Paradigms patenterede PPA linse. Denne ikke blot beskytter diskantenheden imod nysgerrige fingre, men sørger også for at blokere ud-af-fase frekvenser. Det sikrer en fantastisk luftig og behagelig gengivelse af de høje toner. Denne har tidligere kun været forbeholdt de langt dyrere alternativer hos Paradigm.

 

Grundet sin høje følsomhed og letdrevne karakter, kan du drive Monitor SE Atom på de fleste forstærkere og få et perfekt resultat.

Yderligere information

Type

2-vejs basrefleks

Diskant

1” X-PAL™ aluminiums dome

Bas/mellemtone

5.5" mineralfyldt polypropylene enhed

Følsomhed

89 dB

Impedans

8 ohm

Frekvensområde:

45Hz – 21kHz

Mål (HxBxD)

32 x 18 x 27 cm

Vægt

5.4 kg

Farve

Sort, Hvid

1.499,00 kr.

Par

Antal

Yderligere information

Type

2-vejs basrefleks

Diskant

1” X-PAL™ aluminiums dome

Bas/mellemtone

5.5" mineralfyldt polypropylene enhed

Følsomhed

89 dB

Impedans

8 ohm

Frekvensområde:

45Hz – 21kHz

Mål (HxBxD)

32 x 18 x 27 cm

Vægt

5.4 kg

Farve

Sort, Hvid

Den nye Monitor serie fra Paradigm kommer i nogle meget elegante og stilfulde kabinetter af høj kvalitet. De fås i henholdsvis højglans hvid eller mat sort finish.
X-PAL™ Pure-Aluminum Dome diskant med den patenterede ‘Perforated Phase-Aligning’ (PPA™) linse. Denne fungerer som en avanceret fase-plug, hvis opgave er at blokere ude-af-fase frekvenser. Dette udjævner outputtet helt uden at farve lyden, og bidrager med en silkeblød gengivelse af de højeste frekvenser.
Højt ydende mineralfyldte polypropylene enheder. Ekstremt lette og meget stive hvilket er med til at højne følsomheden og effektiviteten i højttaleren. Det omvendte kantophæng sikrer ikke blot et clean look – men sørger også for at holde enheden i perfekt kontrol ved store udslag. 
Ønsker du at udbygge dit Paradigm Monitor system til en hjemmebio er det lige til. Her er både gulvstående modeller og centerhøjttaler, som matcher perfekt. Ønsker du mere bas kan du med fordel bruge en af Paradigms Defiance subwoofere.