Triangle Borea BR02 BT Demo

RESTLAGER / DEMO 🙂

Meget få tilbage!

 

Triangle Borea BR02 BT er den aktive udgave af den anmelderoste BR02! En spændende tilføjelse til Triangle’s sortiment af aktive højttalere!

 

 

Den aktive Triangle Borea BR02 BT er designet til en moderne indretning og med masser af tilslutningsmuligheder og vigtigst af alt, en fantastisk lydkvalitet.

Du kan let forbinde trådløst via Bluetooth aptX (5.0), du kan sætte en pladespiller til, forbinde dit TV digitalt og sågar koble en subwoofer på!

 

Bluetooth 5.0 aptX

Den nye Triangle BR02 BT har fået den sidste generation af Bluetooth v5.0. På denne måde kan du streame al din musik trådløst og i meget høj kvalitet. Takket være aptX HD ’Low Latency codec’ kan du nyde musikken i høj kvalitet baseret på op til 24 bit/48kHz sampling rate.

 

Lyt til dine vinyler!

 

Den nye forstærker, som sidder i både Triangle BR02 BT og BR03 BT har integreret RIAA forforstærker (MM). Det betyder at du let forbinde din pladespiller direkte til højttaleren. På denne måde kan du nyde den varme og lækre analoge lyd i bedste kvalitet.

I partnerskab med den berømte østrigske pladespiller producent Pro-Ject, har Triangle udviklet en ny pladespiller, som er designet til at matche de aktive Borea højttalere på lyd og finish. De forventes at ramme markedet til efteråret 2022!

 

Design

Takket være Triangles retro-chic tilgang til design, kan du finde et sæt aktive Borea højttalere i en finish som helt sikkert vil passe ind i din indretning.

 

Green Oak: En blanding af flot mørk eg og farven ”British Racing Green”.

Creame: En blød og lækker farvekombination af creme hvid og beige detaljer.

Light Blue Oak:  Elegance i kombination af lys eg og en dyb havblå farve.

Light Oak: En behagelig og luftig kombination af lys eg og neutral beige.

Black: Den klassiske blanding af flot sort ask finish og aske grå front.

 

Det oval formede frontstof i høj kvalitet er monteret med magneter. Designet til at give den fulendte oplevelse af gennemtænkt design og personlighed til hver model.

 

Triangle BR02 BT og BR03 BT er begge udstyret med både en optisk og coax digital indgang. Du kan derfor forbinde dit tv direkte og få en langt bedre filmoplevelse ift. de indbyggede højttalere!

 

Den aktive Borea-serie er bygget på samme præmisser som resten af familien.

Kabinetterne er skabt af flere lag af HDF, og inkorporer også det innovative DVAS system, som er designet til at absorbere de vibrationer, der opstår når basenheden bevæger sig og frigiver store mængder energi.

Dette medvirker til en fremragende naturlig klang, klarhed og dynamik.

 

Du får også glæde af den seneste generation af Triangles EFS diskant. En særlig udviklet silke-dome diskant, placeret i et specieldesignet horn med en unik face-plug, som bidrager til en jævn spredning af de høje frekvenser.

 

Bas/mellemtonen er Triangles egen traditionsrige hvide cellulose enhed, der er kendt for sin varme og naturlige gengivelse af vokaler og instrumenter.

 

Der medfølger en velfungerende fjernbetjening, som forbinder via radiobølger. Dette sikrer fuld kontrol over enheden, også selvom du er længere væk og ikke peger i retning af højttaleren. Der følger også 3m højttalerkabel i flot OFC kvalitet, og du får også nogle holdbare anti-slip fødder med, som både afkobler og beskytter højttalerne og dine møbler mod ridser.

Yderligere information

Diskant

1 " softdome

Bas/mellemtone

5,25"

Udgangseffekt

2 x 50 Watt

Indgange

RCA / Phono (MM), Mini-Jack 3.5mm, COAX , Optisk, Bluetooth

Udgange

Subwoofer (RCA)

Mål (HxBxD)

31 x 17,5 x 27,5 cm

Farve

Sort, Lys Eg, Blå, Grøn, Creme

1.999,00 kr.

SÆTPRIS

Antal

Yderligere information

Diskant

1 " softdome

Bas/mellemtone

5,25"

Udgangseffekt

2 x 50 Watt

Indgange

RCA / Phono (MM), Mini-Jack 3.5mm, COAX , Optisk, Bluetooth

Udgange

Subwoofer (RCA)

Mål (HxBxD)

31 x 17,5 x 27,5 cm

Farve

Sort, Lys Eg, Blå, Grøn, Creme

Den nye aktive og trådløse Triangle Borea serie, bygger videre på den enorme succes de har haft med deres passive modeller. Triangle har valgt at kombinere dette med deres know-how fra deres aktive sortiment. Resultatet er enestående fleksibilitet og en lydkvalitet og musikalitet, som er markedsledende i prisklassen!
Triangle Borea BR02 BT er ud over alle sine features og muligheder også en fantastisk flot og elegant højttaler. Hver farvekombination taler sit eget sprog. Designet er gennemført og velovervejet og bringer skarpe associationer til Hi-Fi fra 70’erne. Dog med et kraftigt twist af moderne stil og indretning!
Triangle Borea BR02 BT er ‘voicet’ til at have en dejlig varm og fyldig klang. De egner sig derfor til de fleste musikgenre, og især til brug med en pladespiller. Her vil deres klang bidrage yderligere til den varme og organiske lyd, som kendertegner det analoge format. Du kan med fordel også bruge dem sammen med dit TV – du finder både en digital optisk og coax tilslutning. Der er også en dedikeret subwoofer udgang, så du med lethed kan få endnu mere slagkraft og bas, skulle behovet opstå.
Triangle Borea serien er designet til at spille musikalsk med følelse, nerve og timing! Præcis hvad Triangle er blevet berømt på siden deres første model ramte markedet i starten af 80’erne. Deres lyd kan bedst beskrives som energisk, musikalsk og naturlig. Så er du til en organisk lyd, der tydeligt er designet af musikelskere, så er Triangle det helt rette valg for dig!