Triangle BOREA BR02 CONNECT

Triangle BOREA BR02 CONNECT er et komplet stereosystem, der virkelig sætter stemningen!

 

De aktive Triangle BR02 Connect-højttalere udgør et komplet, kompakt og alsidigt stereosystem. Ved at kombinere TRIANGLEs ekspertise og teknologiske innovationer er disse aktive højttalere et af de mest komplette i prisklassen.

 

Forestil dig at tilslutte din elskede pladespiller direkte til den indbyggede MM phono-forforstærker og lade tonerne af din yndlingsmusik fylde rummet. Og når du føler for at dykke ned i dine yndlingssange trådløst, så er det bare at streame dem fra din smartphone via den indbyggede Bluetooth APTX HD-teknologi, der giver en sublim lydkvalitet.

 

Hvis du har lyst til at få en langt bedre lyd på dit tv, end med de indbyggede højttalere, så er den nye HDMI ARC tilslutning lige noget for dig! Med et enkelt HDMI-kabel kan du synkronisere højttaleren med din tv-fjernbetjening takket være den smarte CEC-teknologi. Det betyder kort sagt, at dine BR02 Connect tilslutter automatisk når du tænder dit smart tv og du behøver ikke bruge en ekstra fjernbetjening.

 

Med USB-B-porten kan du nemt tilslutte din computer og fordybe dig i din favoritmusik med kraften fra den indbyggede ESS DAC der understøtter filformater helt op til 384kHz / 32, DSD 256. Og med alle de tilslutningsmuligheder, herunder koaksiale, optiske og RCA-indgange samt en subwoofer-udgang, er der nærmest ingen grænser for, hvad du kan oprette forbindelse til.

 

 

Yderligere information

Diskant

1 " softdome

Bas/mellemtone

5,25"

Udgangseffekt

2 x 50 Watt

Indgange

HDMI ARC / USB / RCA / Phono (MM) / Mini-Jack 3.5mm / COAX Digital / Optisk Digital / Bluetooth

Udgange

Subwoofer (RCA)

Mål (HxBxD)

31 x 17,6 x 27,4cm

Farve

Sort, Lys Eg, Eg, Blå, Grøn, Creme

4.495,00 kr.

SÆTPRIS
Delbetaling
209 kr. pr. måned
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 4.495 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 209 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 4.995 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 10,84%. Der er fortrydelsesret.

Antal

Yderligere information

Diskant

1 " softdome

Bas/mellemtone

5,25"

Udgangseffekt

2 x 50 Watt

Indgange

HDMI ARC / USB / RCA / Phono (MM) / Mini-Jack 3.5mm / COAX Digital / Optisk Digital / Bluetooth

Udgange

Subwoofer (RCA)

Mål (HxBxD)

31 x 17,6 x 27,4cm

Farve

Sort, Lys Eg, Eg, Blå, Grøn, Creme

Med Triangle Borea BR02 Connect-højttalerne får du mere end bare lyd. Dyk ned i et univers af lydoplevelser, hvor hver tone og hver nuance bringer en følelse af dybde og varme til dine yndlingsplader.
Let tilslutning og brugervenlighed med dit smart tv! Tilslut BR02 Connect til dit tv via HDMI. Og takket være ARC / CEC-teknologien vil automatisk tilslutte når du tænder dit tv. Du kan sågar styre lydstyrken med fjernbetjeningen til dit tv.
USB-B INDGANG – Med USB-B-porten kan du nemt tilslutte din computer og nyde lyd i studiekvalitet, uanset om det er til gaming, videoafspilning eller bare en hyggelig aften med din yndlingsmusik.
RETRO-CHIC FINISHES – Gør dit rum til dit eget med BOREA CONNECT-højttalernes unikke design og farverige finish. Fra trendy nuancer til tidløst trælook, er disse højttalere mere end bare lydudstyr – de er et statement om din personlige stil og din kærlighed til musikken.