Triangle Borea BR03 BT DEMO

KUN ét sæt tilbage i sort.

Demo med lidt skrammer

Triangle Borea BR03 BT er en aktiv version af den hæderkronede Borea BR03, der med alt-i-ét giver dig en rig oplevelse af god lyd og design!

De aktive Triangle Borea BR03 BT højttalere er designet for en moderne indretning og masser af tilslutningsmuligheder. Du kan let forbinde trådløst via Bluetooth aptX (5.0), du kan sætte en pladespiller til, forbinde dit TV digitalt og sågar koble en subwoofer på!

Bluetooth 5.0 aptX

De nye Triangle BR03 har fået den sidste generation af Bluetooth v5.0. Det giver dig mulighed for at streame al din musik trådløst og i meget høj kvalitet. Takket være aptX HD ’Low Latency codec’ kan du nyde høj kvalitet baseret på op til 24 bit/48kHz sampling rate.

Lyt til dine vinyler!

Den nye forstærker, som sidder i både Triangle BR02 BT og BR03 BT har integreret RIAA forforstærker (MM). Det betyder at du let forbinde din pladespiller direkte til højttaleren. På denne måde kan du nyde den varme og lækre analoge lyd i bedste kvalitet.

I partnerskab med den berømte østrigske pladespiller producent Pro-Ject, har Triangle udviklet en ny pladespiller, som er designet til at matche de aktive Borea modeller på lyd og finish. De forventes at ramme markedet til efteråret 2022!

Design

Takket være Triangles retro-chic tilgang til design, kan du finde et sæt aktive Borea højttalere i en finish som helt sikkert vil passe ind i din indretning.

Green Oak: En blanding af flot mørk eg og farven ”British Racing Green”.

Creame: En blød og lækker farvekombination af creme hvid og beige detaljer.

Light Blue Oak: Elegance i kombination af lys eg og en dyb havblå farve.

Light Oak: En behagelig og luftig kombination af lys eg og neutral beige.

Black: Den klassiske blanding af flot sort ask finish og aske grå front.

Det oval formede frontstof i høj kvalitet er monteret med magneter. Designet til at give den fulendte oplevelse af gennemtænkt design og personlighed til hver model.

Triangle BR02 BT og BR03 BT er begge udstyret med både en optisk og coax digital indgang. Du kan derfor forbinde dit tv direkte og få en langt bedre filmoplevelse ift de indbyggede højttalere!

Den aktive Borea-serie er bygget på samme præmisser som resten af familien.

Kabinetterne er skabt af flere lag af HDF, og inkorporer også det innovative DVAS system, som er designet til at absorbere de vibrationer, der opstår når basenheden bevæger sig og frigiver store mængder energi.

Dette medvirker til en fremragende naturlig klang, klarhed og dynamik.

Du får også glæde af den seneste generation af Triangle’s EFS diskant. En særlig udviklet silke-dome diskant som er placeret i et specieldesignet horn med en unik face-plug.

Basmellemtonen er Triangle’s traditionsrige cellulose enhed, der er berømt for sin varme og naturlige gengivelse af vokaler og instrumenter.

De nye aktive Triangle Borea BR03 BT højttalere kommer med en ny remote, der til fordel fra tidligere versioner, nu kører via radiobølger. Dette sikrer fuld kontrol over enheden, også selvom du er længere væk og ikke peger i retning af højttaleren. Der følger 3m højttalerkabel med i flot OFC kvalitet, og du får også nogle holdbare anti-slip fødder med som både afkobler og beskytter højttalerne og dine møbler.

Yderligere information

Diskant

1 " softdome

Bas/mellemtone

6,5"

Udgangseffekt

2 x 60 Watt

Indgange

RCA / Phono (MM), Mini-Jack 3.5mm, COAX , Optisk, Bluetooth

Udgange

Subwoofer (RCA)

Mål (HxBxD)

35,8 x 20,5 x 34 cm

Farve

Sort, Lys Eg, Blå, Grøn, Creme

2.999,00 kr.

Par

Antal

Yderligere information

Diskant

1 " softdome

Bas/mellemtone

6,5"

Udgangseffekt

2 x 60 Watt

Indgange

RCA / Phono (MM), Mini-Jack 3.5mm, COAX , Optisk, Bluetooth

Udgange

Subwoofer (RCA)

Mål (HxBxD)

35,8 x 20,5 x 34 cm

Farve

Sort, Lys Eg, Blå, Grøn, Creme

Den nye aktive og trådløse Triangle Borea serie, bygger videre på den enorme succes de har haft med deres passive modeller. Triangle har valgt at kombinere dette med deres know-how fra deres aktive sortiment. Resultatet er enestående fleksibilitet og en lydkvalitet og musikalitet, som er markedsledende i prisklassen!
Triangle Borea BR03 BT er bestykket med de samme enheder som den almindelige BR03 – dog er kabinettet gjort en smule lavere da Triangle af praktiske årsager har valgt at placere basrefleksportene på bagsiden. Det gør dem lettere at få plads til, og de er samtidig ‘tunet’ til at lyde godt, selvom de står placeret på en reol!
Du kan med fordel bruge dem sammen med dit TV – du finder både en digital optisk og coax tilslutning. Der er også en dedikeret subwoofer udgang, så du med lethed kan få endnu mere slagkraft og bas, skulle behovet opstå.
Triangle Borea serien er designet til at spille musikalsk med følelse, nerve og timing! Præcis hvad Triangle er blevet berømt på siden deres første model ramte markedet i starten af 80’erne. Deres lyd kan bedst beskrives som energisk, musikalsk og naturlig. Så er du til en organisk lyd, der tydeligt er designet af musikelskere, så er Triangle det helt rette valg for dig!