Triangle BOREA BR03 CONNECT

Triangle BOREA BR03 CONNECT er et bevis på at innovation og ægte Hi-Fi lydkvalitet ikke behøver koste en formue!

 

Med fokus på at levere uovertruffen lydkvalitet og fleksibilitet kan du med lethed integrere disse aktive højtalere i dit hjem. Uanset om du nyder dine foretrukne vinyler på en pladespiller, der er tilsluttet direkte til den indbyggede MM phono-forforstærker, eller trådløst streamer musik fra din smartphone via Bluetooth, sikrer BR03 CONNECT-højttalerne, at hver tone er klar og tydelig.

 

En kærkommen feature er også den avancerede HDMI-forbindelse. Tilslut blot BR03 CONNECT til dit tv med et HDMI-kabel og nyd bekvemmeligheden ved at styre alt med din tv-fjernbetjening, takket være CEC-teknologien. Uanset om du ser din yndlingsserie eller fordyber dig i den seneste blockbuster, leverer BR03 CONNECT-højttalerne en kraftfuld og velopløst lyd, der bringer hver en scene til live.

 

Når det kommer til alsidighed, skinner disse højttalere virkelig igennem. Med en USB-B-port til tilslutning af din computer og koaksiale, optiske og RCA-indgange til andre audio-/videoenheder er mulighederne uendelige. Og med en subwoofer-udgang kan du yderligere tilføje en aktiv subwoofer, hvis du skulle mangle endnu mere tryk i mellemgulvet.

 

Noget der virkelig adskiller BR03 CONNECT-højttalerne, er deres prisvindende design og lydkvalitet, som er baseret på den  anmelderoster Triangle BR03. Ved at fintune den indbyggede Class D forstærker på 2×60 Watts til den unikke hvide 6.5” Triangle-basenhed og den meget behagelige silke-dome-diskant opnås en enestående lydkvalitet. Uanset om du er en lydentusiast, eller blot ønsker at opgradere dit lyd-setup, er BR03 CONNECT-højttalerne værd at opleve!

 

 

 

 

 

Yderligere information

Diskant

1 " softdome

Bas/mellemtone

6,5"

Udgangseffekt

2 x 60 Watt

Indgange

HDMI ARC / USB / RCA / Phono (MM) / Mini-Jack 3.5mm / COAX Digital / Optisk Digital / Bluetooth

Udgange

Subwoofer (RCA)

Mål (HxBxD)

35,8 x 20,5 x 34 cm

Farve

Sort, Lys Eg, Eg, Blå, Grøn, Creme

5.495,00 kr.

Par
Delbetaling
166 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.495 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 166 kr. Samlede kreditomk. 2.435 kr. Samlet tilbagebetaling 7.930 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 21,11%. Der er fortrydelsesret.

Antal

Yderligere information

Diskant

1 " softdome

Bas/mellemtone

6,5"

Udgangseffekt

2 x 60 Watt

Indgange

HDMI ARC / USB / RCA / Phono (MM) / Mini-Jack 3.5mm / COAX Digital / Optisk Digital / Bluetooth

Udgange

Subwoofer (RCA)

Mål (HxBxD)

35,8 x 20,5 x 34 cm

Farve

Sort, Lys Eg, Eg, Blå, Grøn, Creme

Med Triangle Borea BR03 Connect-højttalerne får du mere end bare lyd. Dyk ned i et univers af lydoplevelser, hvor hver tone og hver nuance bringer en følelse af dybde og varme til dine yndlingsplader. Du kan med fordel placere dem på et sæt højtaler standere i tilsvarene design, eller på et møbel.
Med USB-B-porten kan du nemt tilslutte din computer og nyde lyd i studiekvalitet, uanset om det er til gaming, videoafspilning eller bare en hyggelig aften med din yndlingsmusik.
Du kan med fordel bruge dem sammen med dit TV – du har let tilslutning og brugervenlighed med dit smart tv! Tilslut BR03 Connect til dit tv via HDMI. Og takket være ARC / CEC-teknologien vil automatisk tilslutte når du tænder dit tv. Du kan sågar styre lydstyrken med fjernbetjeningen til dit tv.
RETRO-CHIC FINISHES – Gør dit rum til dit eget med BOREA CONNECT-højttalernes unikke design og farverige finish. Fra trendy nuancer til tidløst trælook, er disse højttalere mere end bare lydudstyr – de er et statement om din personlige stil og din kærlighed til musikken.