Triangle Borea BR10

Triangle Borea BR10 er den nye topmodel i den anmelderoste Borea-serie!

 

BOREA BR10 markerer det seneste skridt i serien og præsenterer for første gang 8” basenheder, der er særligt udviklet af Triangles ingeniører. Ved at anvende basenheder af denne størrelse og et større kabinet opnås endnu dybere basgengivelse og højere effekthåndtering.

 

BR10 er en ægte 3-vejs højttaler, hvor hvert frekvensområde håndteres af dedikerede enheder. Diskanten er en semi-hornbelastet silkediskant, der udnytter Triangles EFS-system. Via hornet og en særlig faseplugg fordeler den de højeste frekvenser jævnt i hele rummet, samtidig med at lytteren i sweet-spot får en direkte og autentisk oplevelse af musikken.

 

Mellemtonen er den velkendte 6” hvide enhed, lavet af naturlig cellulose og direkte hentet fra den mere eksklusive Esprit Ez-serie.

 

Med sin høje følsomhed på 92dB er BR10 let at drive og vil fungere fint selv med mindre kraftfulde forstærkere og surroundreceivere.

 

Dette en højttaler med imponerende HiFi-ambitioner inden for prisklassen.

 

 

Siden BOREA-seriens debut i 2019 har Triangle skabt en bemærkelsesværdig succes på den internationale Hi-Fi scene. Modeller som BOREA BR08 og standerhøjttaleren BR03 har høstet adskillige priser, inklusive “Årets produkt” og “Bedste i klassen” fra flere førende magasiner, samt en prestigefyldt EISA Award for hele serien.

 

Gennem årene har Triangle vundet mange audiofile hjerter over hele verden ved at forblive tro mod deres filosofi og passion for at producere højttalere af høj kvalitet, der leverer liv, dynamik og musikalitet til lytteren. Ofte til priser, der får konkurrenterne til at ryste i bukserne, og med en byggekvalitet, der sætter standarden.

 

Triangle Borea BR10 fås i farvene sort ask, hvid, valnød eller lys eg.

 

Du kan læse mere om Triangle Borea BR10 længere nede på siden!

 

 

 

Yderligere information

Type

3-vejs basrefleks

Diskant

1,25" softdome semi-hornladet Efficient Flow System (EFS)

Mellemtone

6,5" ubehandlet cellulose enhed

Bas

2 x 8" glasfiber enhed

Følsomhed

92dB

Impedans

8 ohm

Frekvensområde:

30Hz – 22kHz

Mål (HxBxD)

110 x 24,5 x 38 cm

Vægt

28 kg

Farve

Sort, Hvid, Valnød, Lys Eg

12.995,00 kr.

Par
Delbetaling
453 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 12.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 453 kr. Samlede kreditomk. 3.278 kr. Samlet tilbagebetaling 16.273 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,35%. Der er fortrydelsesret.

Antal

Yderligere information

Type

3-vejs basrefleks

Diskant

1,25" softdome semi-hornladet Efficient Flow System (EFS)

Mellemtone

6,5" ubehandlet cellulose enhed

Bas

2 x 8" glasfiber enhed

Følsomhed

92dB

Impedans

8 ohm

Frekvensområde:

30Hz – 22kHz

Mål (HxBxD)

110 x 24,5 x 38 cm

Vægt

28 kg

Farve

Sort, Hvid, Valnød, Lys Eg

Triangle Borea BR10 skiller sig ud fra resten af serien med sine kraftfulde 8″ basenheder. BR10 rækker ubesværet ned i 30Hz. Det betyder at du selv i store rum, vil kunne opleve en fyldig bas, og overskud, selv ved høje lydstyrker.
Som den eneste højtaler i Borea Serien har du mulighed for at Bi-Wire dine BR10. Du kan også vælge at kører Bi-Amp, hvis du bruger den med en surroundreceiver, hvor der er nogle kanaler i overskud. Det er dog ikke nødvendigt for at få et fantastisk resultat med Borea BR10. Vælger du at køre Single-Wire, lader du blot kortslutnings bøjlerne blive på.
Unikt for Borea BR10 introducerer Triangle et nyudviklet opdelt delefilter, der giver mulighed for forskellige kabelførings- og forstærkningsmuligheder. Filteret til de lave frekvenser er helt isoleret fra mellem-høj frekvenserne. Dette betyder i praksis at du isolere de følsomsomme høje frekvenser mod de kraftfulde lavfrekvente og derved opnår bedre lydkvalitet.
Triangle Borea seriens gulvhøjttalere har kraftige interne paneler i MDF og EVA-skum placeret ind mod basenhederne. Det afstiver kabinet sektionen hvor basenheden sidder. Dette innovative koncept reducerer højttalerens vibrerende adfærd og absorberer vibrationer som følge af bevægelsen fra basenhederne. Vibrationer bliver markant reduceret, og fjerner den mislyd og “boks” fornemmelse der ellers vil kunne opstå fra store kabinetter.

Relaterede varer