Triangle LN05A

Triangle LN05A er en ægte alt-i-en løsning, designet til at leverer lyd i store rum fra 20 til 50m2. Et sæt avancerede aktive gulvhøjttalere, der kombinerer lydkvalitet og slagkraft! Den gulvstående højttaler er tilbage i en ny 2022 specialudgave med nye trendy finishes.

 

Lille og kraftfuld:

Triangle LN05A er en diskret og slank gulvhøjtaler, der leverer en stor og kraftfuld lyd med en overbevisende flot basgengivelse. Den er udstyret med en 25mm softdome diskant, der levere en lækker luftig og detaljeret lyd, som aldrig bliver skarp og lyttetrættende.

 

Til at håndtere det krævende og energikrævende bas område, er den udstyret med 2 stk 5.25” long throw basenheder, der tilsammen flytter en stor mængde luft.

I kombination med en kabinetstørrelse, som er langt større end de kompakte reolmodeller, får du en dybere og mere nuanceret basgengivelse. Det gør LN05A egnet til at spille selv mellemstore stuer op.

 

Triangle LN05A har en 2×80 watt klasse D forstærker med adskillige analoge og digitale indgange.

LN05A kommer med Bluetooth aptX forbindelse så du kan streame din musik i meget høj kvalitet fra din mobil, tablet etc.

 

Kærligheden til vinylplader:

Triangle LN05A er konstrueret med vinyl i tankerne. De kommer med en kvalitets phono-forforstærker (RIAA), hvilket gør det muligt at tilslutte enhver hifi pladespiller med MM pickup!

 

Hjemmebiografoplevelse:

Med optiske/coaksiale indgange kan du tilslutte LN05A højttalerne til dit tv og få den store filmlyd i stuen helt uden besvær og mange kasser og kabler. Skulle du ønske endnu mere bas til filmens eller musikkens dybeste passager kan du med lethed tilslutte en aktiv subwoofer via subwoofer udgangen på bagsiden af den ene højttaler.

 

De leveres med en velfungerende fjernbetjening, et 5m højttalerkabel og afkoblingsfødder!

 

Yderligere information

Diskant

1 " softdome

Bas/mellemtone

2 x 5.25"

Udgangseffekt

2 x 80 Watt

Indgange

RCA / Phono (MM), Mini-Jack 3.5mm, COAX , Optisk, Bluetooth

Udgange

Subwoofer (RCA)

Mål (HxBxD)

92,1 x 16.5 x 26.3 cm

Farve

Kastanje, Lys Eg

7.995,00 kr.

SÆTPRIS
Delbetaling
222 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 7.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 222 kr. Samlede kreditomk. 2.640 kr. Samlet tilbagebetaling 10.635 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,80%. Der er fortrydelsesret.

Antal

Yderligere information

Diskant

1 " softdome

Bas/mellemtone

2 x 5.25"

Udgangseffekt

2 x 80 Watt

Indgange

RCA / Phono (MM), Mini-Jack 3.5mm, COAX , Optisk, Bluetooth

Udgange

Subwoofer (RCA)

Mål (HxBxD)

92,1 x 16.5 x 26.3 cm

Farve

Kastanje, Lys Eg

De aktive Triangle LN05A højttalere tilbyder en alt-i-én løsning, ideel til både musik og A/V. De er kompakte i størrelsen (H90cm x B16,5 cm), men de giver en fantastisk kraft fra et meget lille kabinet, hvilket gør det muligt at levere et fint lydtryk selv i mellemstore stuer.
LN05A er udstyret med en klasse-D forstærker på 2 x 80 watt, med adskillige analoge og digitale indgange: Bluetooth, RCA/Phono, Mini-Jack 3,5 mm, Optical-S/PDIF & Coaxial. Bas-entusiaster kan tilføje en ekstra subwoofer såsom Triangle Tales 340 for at øge effekten i de lavere frekvenser!
For at sikre en bemærkelsesværdig god lydkvalitet, er Triangle LN05A udstyret med en Bluetooth 4.0 AD2P Aptx-modtager, der giver en samplerate på 16 bit / 44,1 kHz, tæt på CD-kvalitet.
Den nye 2022 udgave af LN05A kommer i to meget flotte farver: Kastanje (Chestnut) tilbyder en mere rustik, men elegant stil, som vil blande sig harmonisk med hvide såvel som farvede toner i hjemmet. Lys eg (Light Oak) har en lysere, gylden tone, en farve som er værdsat for sin diskrete, rene og subtile tone, og passer ind i alle interiørstilarter.