Van den Hul The Name

Dybt forankret i Van Den Huls tradition for kvalitet og pålidelighed, er “The Name” ikke bare et kabel – det er en forbindelse, der skaber klarhed og præcision i lydoverførslen mellem dine yndlingsenheder som forstærkere og CD-afspillere. Mens markedet bliver overstrømmet af anonyme kabler fra tvivlsomme kilder, står The Name som et sikkerhedsanker, der leverer den pålidelige ydelse og holdbarhed, man kun kan forvente fra Van Den Hul.

 

Dette kabel er en alsidig følgesvend, der ikke er bundet til én type enhed. Det er lige så egnet til at forstærke dine CD-lydoplevelser som til at sætte skiven på pladespilleren. Og hvis du har brug for en digital forbindelse, kan “The Name” endda omdannes til et koaksialt S/Pdif digitalkabel, der sikrer en jævn overførsel med en følsomhed på 75 ohm ved høje frekvenser.

 

Med en teknisk opbygning, der kombinerer en dobbelt skærm og en solid kerne af sølvbelagt solid-core kobberleder, står The Name rustet til at modstå de mest insisterende eksterne forstyrrelser og bevare signalets integritet. The Name leveres med Van Den Huls egenudviklede RCA-stik og produceres i EU, som altid med Van Den Huls kabler.

 

Lydportalen er leveringsdygtige i alle kabler fra Van den Hul – Så hvis du søger en model vi ikke har på webshoppen, er du velkommen til at kontakte os! 🙂

 

Yderligere information

Type

Analog signalkabel – Ubalanceret

Længde

1m

Stik

RCA

Ledertype

Sølvbelagt OFC Solid core

Skærm

Dobbetlskærmet – Sølvbelagt OFC kobber

Isolering

Hulliflex®

695,00 kr.

På lager

Antal

Yderligere information

Type

Analog signalkabel – Ubalanceret

Længde

1m

Stik

RCA

Ledertype

Sølvbelagt OFC Solid core

Skærm

Dobbetlskærmet – Sølvbelagt OFC kobber

Isolering

Hulliflex®

Relaterede varer