Yamaha A-S201

Yamaha’s velrenommerede A-S201 forstærker repræsenterer den ikoniske Yamaha-konstruktion, der udstråler soliditet og leverer en kraftfuld og fyldig lyd. Den udgør derfor en ideel opgradering fra mere almindelige, plastikbaserede minianlæg, for dem der ønsker at opleve potentialet i en ægte Hi-Fi forstærker!
 
Denne forstærker er udstyret med to sæt højttalerudgange, hvilket giver fleksibilitet i opsætningen. Med sin klassiske og robuste analoge opbygning, leverer A-S201 imponerende power og klang over hele frekvensspektret, hvilket gør den velegnet til både festlige lejligheder og daglig musiklytning. Det enkle design gør den brugervenlig, samtidig med at fokus er på lydkvalitet, da investeringen er placeret dér, hvor den giver mest værdi for lydkvaliteten. En dedikeret Pure Direct-knap bypasser equalizeren, så du kan nyde en ren og klar lyd. A-S201 har også tilslutning til to sæt højttalere, hvilket giver mulighed for at afspille musik i forskellige rum.
 
For vinylentusiaster er A-S201 klar til at integrere din pladespiller via phono-indgangen, så du kan nyde den nostalgiske lyd fra vinylpladerne. Du kan også tilslutte et sæt kvalitets hovedtelefoner, da forstærkeren er udstyret med en hovedtelefonudgang af høj kvalitet. Bagpå forstærkeren findes skrueterminaler til højttalerne, der sikrer en mere pålidelig mekanisk forbindelse end de mere almindelige klemmeterminaler. Der medfølger desuden en praktisk fjernbetjening, der giver kontrol over de grundlæggende funktioner i forstærkeren.

Yderligere information

Udgangseffekt

2x 100 watt

Indgange

4 x RCA / Optisk digital indgang

Udgange

6.3mm hovedtelefonstik

RIAA

Ja (MM)

Fjernbetjening

Ja

Mål (HxBxD)

43.5 x 14.1 x 33.3 cm

Vægt

6,7 kg

Farve

Sort, Sølv

2.390,00 kr.

Stk
Delbetaling
121 kr. pr. måned
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 2.390 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 121 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 2.890 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 20,67%. Der er fortrydelsesret.

Antal

Yderligere information

Udgangseffekt

2x 100 watt

Indgange

4 x RCA / Optisk digital indgang

Udgange

6.3mm hovedtelefonstik

RIAA

Ja (MM)

Fjernbetjening

Ja

Mål (HxBxD)

43.5 x 14.1 x 33.3 cm

Vægt

6,7 kg

Farve

Sort, Sølv

A-S201 udmærker sig i sin klasse med en udgangseffekt på 2 x 100W . Dens design er optimeret for at minimere signalvejen og forbedre kredsløbets layout. Ved at placere strømtransformatoren tæt på kredsløbet reduceres effekttabet, samtidig med at strømforsyningens kapacitet forbedres.
Yamaha A-S201 har et fornuftigt udvalg af RCA indgange, samt en dedikeret pladespiller indgang med RIAA (MM)
Det fine digitale display giver dig et fint overblik over hvilken indgang der er valgt samt lydstyrken til dine højtalere.
Den medfølgende fjernbetjening er i en kvalitet der sjældent ses i budgetklassen – den giver dig kontrol over hver eneste funktion, som er tilgængelig i Yamah A-S201

Relaterede varer