Yamaha A-S501

Yamaha A-S501 er en utroligt vellydende stereoforstærker med et elegant retrodesign, der hylder vintage tiden for hi-fi. Den er fyldt med den nyeste teknologi, der løfter lydkvaliteten til uovertrufne højder (især for dens pris!). De digitale indgange giver også mulighed for tilslutning af både fladskærms-tv’et og en netværksstreamer.

Den indre konstruktion med en enkel, direkte signaloverførsel sikrer optimal separation, eliminerer støj og forvrængning og giver ren lydgengivelse. Dette inkluderer en opdelt strømforsyning til analoge og digitale lydkilder samt Yamahas originale ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology) og Art Base-chassisdesign for at beskytte lydsignalerne mod støj og vibrationer. Derudover er alle dele og materialer omhyggeligt udvalgt og grundigt testet for at sikre, at de er af højeste kvalitet og fungerer sammen for at levere den bedst mulige lydoplevelse.

 

Forstærkeren er designet med en specialfremstillet transformator, skræddersyede kondensatorer, jordforbindelse, aluminiumskøleflader og andre førsteklasses dele, der håndterer krævende lydsignaler. Kvaliteten af hver enkelt del samt deres samspil bestemmer i høj grad lydkvaliteten af produktet. Yamaha anvender kun meget højtydende komponenter, der er omhyggeligt udvalgt og testet, baseret på konceptet “Naturlig lyd”, for at gengive al musik som den virkelig lyder. Alt er bygget med præcision og omhu fra kredsløbsdesign til følelsen af knapperne på fronten. Selvom dette er en prisvenlig hifi forstærker, får du en exceptionel høj bygge og lydkvalitet!

 

Yderligere information

Udgangseffekt

2x 85 watt (8 ohms, 20 Hz-20 kHz)

Indgange

8 x RCA / 2 x digital (Optisk /Coax)

Udgange

Subwoofer out / 6,3 mm hovedtelefonstik på front / USB udgang 5V

RIAA

Ja (MM)

Fjernbetjening

Ja

Mål (HxBxD)

43,5 x 15,1 x 38,7 cm

Vægt

10,3 kg

Farve

Sort, Sølv

4.790,00 kr.

Stk
Delbetaling
221 kr. pr. måned
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 4.790 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 221 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 5.290 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 10,16%. Der er fortrydelsesret.

Antal

Yderligere information

Udgangseffekt

2x 85 watt (8 ohms, 20 Hz-20 kHz)

Indgange

8 x RCA / 2 x digital (Optisk /Coax)

Udgange

Subwoofer out / 6,3 mm hovedtelefonstik på front / USB udgang 5V

RIAA

Ja (MM)

Fjernbetjening

Ja

Mål (HxBxD)

43,5 x 15,1 x 38,7 cm

Vægt

10,3 kg

Farve

Sort, Sølv

Yamahas forstærker teknologi kaldet ToP-ART har et I/O (input til output) ‘Direkte Symmetrisk Design’, hvor venstre og højre kanal er organiseret i et lige, symmetrisk layout for højeste signalrenhed og ensartehed.
Af listen over specialfremstillede komponenter kan nævnes: en specialfremstillet transformator, kondensatorer, to direkte signalvejs-højttalerrelæer, et enkelt stel-punkts jordforbindelsessystem, aluminiumsekstruderede køleplader og andre topkvalitetskomponenter håndterer med lethed de krævende signalforhold. Kvaliteten af hver enkelt del, samt hvordan de arbejder sammen, bestemmer i bund og grund lydkvaliteten af enhver forstærker. Yamaha bruger kun høj kvalitetskomponenter, omhyggeligt udvalgt og testet.
Forgyldte terminaler sikrer en høj kvalitetsforbindelse, der forhindrer signaltab. Yamaha A-S501 har derfor naturligvis forgyldte højttalerterminaler og indgangsterminaler.
Yamaha’s enkle udformning af fjernbetjeningen giver nem betjening med én hånd. Det brugervenlige design gør det enkelt at justere lydstyrke og funktioner. Enheden har en sofistikeret håndlavet finish, der matcher forstærkernes design. Du kan også bruge fjernbetjeningen til at styre en Yamaha CD-afspiller.

Relaterede varer