Yamaha A-S701

Yamaha A-S701 er udstyret med firmaets ‘ToP-ART’ (Total Purity Audio Reproduction Technology), som sikrer en kort signalvej og dermed mindre risiko for forvrængning og støj. Teknologien indebærer også et symmetrisk layout og et forstærket kabinet. Alt sammen for at forbedre lydkvaliteten.
 
Forstærkeren er monteret med en specialfremstillet strømforsyning, komponenter og køleelementer i ekstruderet aluminium, som hjælper med at fjerne varme og dermed forlænge forstærkerens levetid. Som på andre enheder i Yamaha’s sortiment, har A-S701 også en ‘Pure Direct’ funktion, der deaktiverer al signalbehandling i forstærkeren, så du kan nyde ren lyd uden tilsætninger.
 
På bagsiden af Yamaha A-S701 finder du et par kraftige højttalerterminaler med guldbelægning. Der er faktisk to sæt, en A/B-funktion, så du kan tilslutte to sæt højttalere og skifte imellem dem eller måske trække kabler til et sæt i et andet rum. Hvis du har brug for mere bund i lyden, kan du også tilslutte en subwoofer.
 
Yamaha A-S701 har digitale indgange, så du kan tilslutte næsten enhver digital kilde. På den måde kan du for eksempel trække lyden fra dit TV og lade Yamaha-forstærkerens D/A-konverter behandle signalet. Du kan også tilslutte en streamer eller netværksafspiller.
 
Yamaha A-S701 repræsenterer klassisk Hi-Fi på alle måder og inkluderer selvfølgelig også en indbygget RIAA/pladespillerforstærker. Kort sagt er Yamaha’s A-S701 en elegant kombination af klassisk Hi-Fi-tankegang og moderne funktionalitet – både i digital og analog form.
 

Yderligere information

Udgangseffekt

2x 100 watt (8 ohms, 20 Hz-20 kHz)

Indgange

8 x RCA / 2 x digital (Optisk /Coax)

Udgange

Subwoofer out / 6,3 mm hovedtelefonstik på front / USB udgang 5V

RIAA

Ja (MM)

Fjernbetjening

Ja

Mål (HxBxD)

43,5 x 15,1 x 38,7 cm

Vægt

11,2 kg

Farve

Sort, Sølv

7.390,00 kr.

Stk
Delbetaling
207 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 7.390 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 207 kr. Samlede kreditomk. 2.530 kr. Samlet tilbagebetaling 9.920 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,37%. Der er fortrydelsesret.

Antal

Yderligere information

Udgangseffekt

2x 100 watt (8 ohms, 20 Hz-20 kHz)

Indgange

8 x RCA / 2 x digital (Optisk /Coax)

Udgange

Subwoofer out / 6,3 mm hovedtelefonstik på front / USB udgang 5V

RIAA

Ja (MM)

Fjernbetjening

Ja

Mål (HxBxD)

43,5 x 15,1 x 38,7 cm

Vægt

11,2 kg

Farve

Sort, Sølv

Yamahas forstærker teknologi kaldet ToP-ART har et I/O (input til output) ‘Direkte Symmetrisk Design’, hvor venstre og højre kanal er organiseret i et lige, symmetrisk layout for højeste signalrenhed og ensartehed.
Af listen over specialfremstillede komponenter kan nævnes: en specialfremstillet transformator, kondensatorer, to direkte signalvejs-højttalerrelæer, et enkelt stel-punkts jordforbindelsessystem, aluminiumsekstruderede køleplader og andre topkvalitetskomponenter håndterer med lethed de krævende signalforhold. Kvaliteten af hver enkelt del, samt hvordan de arbejder sammen, bestemmer i bund og grund lydkvaliteten af enhver forstærker. Yamaha bruger kun høj kvalitetskomponenter, omhyggeligt udvalgt og testet.
Forgyldte terminaler sikrer en høj kvalitetsforbindelse, der forhindrer signaltab. Yamaha A-S701 har derfor naturligvis forgyldte højttalerterminaler og indgangsterminaler.
Yamaha’s enkle udformning af fjernbetjeningen giver nem betjening med én hånd. Det brugervenlige design gør det enkelt at justere lydstyrke og funktioner. Enheden har en sofistikeret håndlavet finish, der matcher forstærkernes design. Du kan også bruge fjernbetjeningen til at styre en Yamaha CD-afspiller.

Relaterede varer