Yamaha CD-S303

Yamaha CD-S303 er en anerkendt CD-afspiller, som leverer en hi-fi-oplevelse, der vil glæde selv de mere kræsne lydentusiaster. Udover at afspille dine yndlings-CD’er med en flot lydkvalitet, klarer den også nemt afspilning af musikfiler i høj opløsning gemt på USB-enheder gennem den praktiske USB-port på frontpanelet.

 

Med Yamahas populære Pure Direct-funktion kan du med et enkelt tryk på knappen opleve den reneste analoge lydgengivelse, uden forstyrrende støj og med enestående klarhed. Det avancerede design af indvendige kredsløb og printkort sikrer en førsteklasses lydoplevelse, mens korte signalveje og brugen af højtydende komponenter bidrager til den ekstraordinære lydkvalitet som Yamaha er kendt for.

 

CD-S303 er udstyret med en avanceret D/A-konverter, der udnytter Yamahas omfattende erfaring inden for digital teknologi og sikre præcis konvertering og imponerende dynamik. Med en laser-pick-up på en flydende mekanisme, garanteres følsomhed uden vibrationers indflydelse, mens det intelligente digitale servo-system sikrer fejlfri afspilning, selv under ugunstige forhold som skæve diske eller støv.

 

USB-porten muliggør problemfri afspilning af en bred vifte af digitale lydformater, herunder MP3, WMA, LPCM, AAC og FLAC, direkte fra USB-hukommelsesenheder. Det indbyggede CD-tekstdisplay giver dig praktisk information om den aktuelle afspillede CD, og med en simpel programmerings-funktion kan du nemt skræddersy din musikoplevelse efter dine præferencer.

 

Med CD-S303 CD-afspilleren fra Yamaha kan du virkelig fordype dig i din musiksamling med overlegen lydkvalitet og enkel betjening.

 

Yderligere information

Udgange

Analog RCA / Digital Optisk / Digital COAX

Indgange

USB

Fjernbetjening

Ja

Mål (HxBxD)

8.6 x 43.5x 26 cm

Vægt

3,5 kg

Farve

Sort, Sølv

3.290,00 kr.

Stk
Delbetaling
158 kr. pr. måned
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 3.290 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 158 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 3.790 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,89%. Der er fortrydelsesret.

Antal

Yderligere information

Udgange

Analog RCA / Digital Optisk / Digital COAX

Indgange

USB

Fjernbetjening

Ja

Mål (HxBxD)

8.6 x 43.5x 26 cm

Vægt

3,5 kg

Farve

Sort, Sølv

Hvert enkelt element i en CD-afspiller spiller en afgørende rolle for lydkvaliteten, og derfor investerer Yamaha omhyggeligt i valget og sammensætningen af alle dele og materialer. Eksempler på dette er bl.a. førsteklasses kondensatorer, en avanceret og støjsvag strømforsyning samt brugen af dæmpningsmateriale omkring transformerne og signalkablerne. Disse er blot nogle få eksempler på Yamahas forpligtelse til at levere enestående lydkvalitet. Samlet set placerer CD-S303 sig på et niveau, der normalt kun findes i langt dyrere modeller.
CD-S303 er udstyret med Pure Direct, en velkendt funktion, der også findes i Yamahas forstærkere. Ved blot at trykke på knappen på frontpanelet eller fjernbetjeningen, deaktiveres den digitale lydudgang og slukker displayet, hvilket resulterer i minimal støjforstyrrelse og maksimal lydkvalitet i den analoge lydudgang.
Med brug af en avanceret 192 kHz/24-bit-DAC (Digital til Analog Konverter) optimerer det højeffektive D/A-konverteringssystem alle de unikke fordele ved Yamahas avancerede digitale teknologi, finpudset gennem års erfaring. Dette garanterer præcision i konverteringen, et imponerende signal/støj forhold samt et stort dynamisk område, der bringer musikken til live.
Med USB-porten på frontpanelet kan du problemfrit glæde dig over MP3, WMA, LPCM, AAC eller FLAC digitale musikfiler, som er gemt på en USB-hukommelsesenhed. Du kan desuden afspille filer, der er optaget på CD-R/RW-diske, hvilket giver dig en bred vifte af muligheder for at nyde din musiksamling.