Yamaha R-N600A

Yamaha R-N600A – en komplet stereo-receiver, der fusionerer æstetik og funktionalitet med en sprudlende energi!

 

Som efterfølgeren til den anerkendte R-N602, leverer R-N600A en endnu bedre lydoplevelse takket være det avancerede ESS Sabre ES9010K2M chipsæt, der sikrer en fejlfri digital-til-analog konvertering med en uovertruffen signal-støjforhold.

 

Dyk ned i en verden af lyd med Yamaha’s fremragende MusicCast streamingplatform, der giver dig mulighed for at skabe et fuldt tilpasset multiroom-system med op til 10 zoner. Uanset om det er din yndlingsplayliste på Spotify, Deezer eller Tidal, eller en af de tusindvis af internetradiostationer tilgængelige via netradiofunktionen, giver R-N600A dig adgang til en verden af lyd på dine betingelser.

 

Med muligheden for lokal streaming fra netværksharddisk, USB, Bluetooth og AirPlay, får du en endnu større frihed til at nyde din musiksamling. Fra komprimerede MP3-filer til højopløste DSD-filer, kan R-N600A håndtere det hele med lethed, hvilket giver dig en enestående lytteoplevelse.

 

Tilslut dine foretrukne lydkilder med lethed via de mange fysiske indgange, herunder analoge indgange med RCA-stik og en dedikeret indgang til din pladespiller. Den indbyggede RIAA-forstærker sikrer en ren og autentisk lyd fra din vinylsamling, mens de digitale indgange åbner døren for forbedret lydkvalitet fra dine andre enheder.

 

Med Yamahas signaturkvalitet i konstruktion og lyd, kan du være sikker på, at R-N600A leverer en lydoplevelse, der vil imponere selv de mest krævende lydentusiaster. Med en forstærker, der leverer 2 x 80 watt i 8 Ohm og muligheden for at tilslutte to sæt højttalere eller bi-ampe, giver R-N600A dig fleksibiliteten til at skabe dit ideelle lydsystem.

 

 

Yderligere information

Udgangseffekt

2x 80 watt (8 ohms, 20 Hz-20 kHz)

Indgange

4 x RCA / 1 x phono / 2 x Optisk digital / 2 x Coax digital / USB

Udgange

Subwoofer out / 6,3 mm hovedtelefonstik på front / USB / 2x line out RCA

Streaming

Airplay2 / Bluetooth/ MusicCast / WIFI / TIDAL, Spotify m.fl

RIAA

Ja (MM)

Fjernbetjening

Ja

Mål (HxBxD)

43,5 x 15,1 x 39,2 cm

Vægt

9,8 kg

Farve

Sort, Sølv

6.190,00 kr.

Stk
Delbetaling
181 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 6.190 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 181 kr. Samlede kreditomk. 2.470 kr. Samlet tilbagebetaling 8.660 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,04%. Der er fortrydelsesret.

Antal

Yderligere information

Udgangseffekt

2x 80 watt (8 ohms, 20 Hz-20 kHz)

Indgange

4 x RCA / 1 x phono / 2 x Optisk digital / 2 x Coax digital / USB

Udgange

Subwoofer out / 6,3 mm hovedtelefonstik på front / USB / 2x line out RCA

Streaming

Airplay2 / Bluetooth/ MusicCast / WIFI / TIDAL, Spotify m.fl

RIAA

Ja (MM)

Fjernbetjening

Ja

Mål (HxBxD)

43,5 x 15,1 x 39,2 cm

Vægt

9,8 kg

Farve

Sort, Sølv

Yamaha præsenterer med stolthed over 60 års historie som førende inden for lyd. Teknologien bag R-N600A er en direkte arv fra Yamahas legendariske Hi-Fi-designkoncept ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology), som bevarer lydens integritet ved at kombinere direkte signaloverførsel (korteste, mest direkte signalveje) med et chassis af høj stivhed og lav vibration. Chassiset er udstyret med en særlig harpiksramme kaldet “Art Base”, som effektivt absorberer og dæmper unødvendige vibrationer. Resultatet er en opretholdelse af lydens renhed og dynamik på et usædvanligt niveau.
Nyd også dine plader. De omfattende forbindelser på R-N600A inkluderer også en særlig phono-indgang, så du nemt kan tilslutte en pladespiller og nyde musik fra din vinylsamling.
Via den velfungerede Yamaha Music Cast app – kan du styre og kontrollere din musik, direkte fra sofaen. MusicCast er kompatibel med en bred vifte af streamingtjenester, herunder Spotify, Deezer, Tidal og Qobuz og netradio og alt dette styres smidigt via den gratis MusicCast-app, der er tilgængelig både til iOS- og Android-enheder. Du får også DAB og DAB+ der tilbyder et stort udvalg af radiostationer med høj lydkvalitet.
Ønsker du at afspille musikfiler i høj opløsning, kan du glæde dig over at Yamaha R-N600A understøtter helt op til DSD 11.2 MHz/ 384 kHz afspilning via USB porten på fronten. Det giver dig mulighed for at nyde en exceptionel høj lydkvalitet, der fuldt ud udnytter højopløselige lydkilder. Den indbyggede ESS SABRE ES9010K2M DAC chip, sørger for at alt digitalt materiale, som løber igennem R-N600A bliver gengivet i bedst mulige lydkvalitet.

Relaterede varer