Yamaha R-N800A

Yamaha R-N800A er en ægte hi-fi netværksreceiver, med alt hvad hjertet begærer af streamingmuligheder, rumkorrektion og meget mere!

 

Navnet Yamaha forbindes ubestrideligt med lydmæssig fortræffelighed. For mere end et halvt århundrede siden tog de det første skridt ind i lydverdenen og satte deres præg med en lydfilosofi om at gengive så neutral og naturtro lyd som muligt. Siden da har de skabt et solidt ry for at levere produkter i topklasse. Denne arv fortsætter i den nye R-N800A. Denne receiver vil genoplive nostalgien for dem, der sætter pris på den autentiske stereolyd, med dens rene, fordybende lydkvalitet og intuitive brugerflade.

 

Yamaha R-N800A er udstyret med komponenter, der er inspireret af firmaets topmodeller, R-N1000A og R-N2000A, herunder vibrationsbestandige fødder, der reducerer resonans, en førsteklasses ESS SABRE DAC, der leverer en krystalklar lyd fra dine digitale musikkilder, og tilstrækkelig effekt til at drive de fleste højttalere. Hvis du foretrækker din musik i dens reneste form, kan Pure Direct-tilstand omgå receiverens tonekontroller for en direkte forbindelse til lydkilden. Desuden viser en højkontrast OLED-skærm på frontpanelets bund kildevalg, radiostationens frekvens og mere.

 

R-N800A har et væld af ind- og udgange for at kunne imødekomme de flestes behov. Med tre par analoge stereo RCA indgange kan du tilslutte komponenter som CD-afspillere og andre kilder. Der er også en dedikeret phonoindgang til tilslutning af en pladespiller med en MM pick-up. Er du til ekstra bas er der en dedikeret udgang til tilslutning af en aktiv subwoofer.  Der er sågar en pre-out så du har mulighed for at sende signalet videre til en separat effektforstærker for at opnå endnu højere volumen og klarhed, hvis dine højttalere er ekstraordinært svære at drive.

 

Yamaha R-N800A har også et godt udvalg af digitale tilslutningsmuligheder. Med en Ethernet-port til tilslutning til dit hjemmenetværk og en Type-B USB-indgang til streaming af højopløst musik fra din computer, er du altid forbundet med din digitale musiksamling. Yderligere digitale kilder som TV og Blu-ray-afspiller kan tilsluttes via et par optiske indgange, mens to koaksiale indgange giver dig mulighed for at bruge den indbyggede DAC med kompatible apparater.

 

Du har fremragende streaming og kontrolmuligheder via Yamahas MusicCast-system.      R-N800A er udstyret med indbygget Wi-Fi og Bluetooth, så du nemt kan streame musik fra din computer eller mobiltelefon. Apple AirPlay® 2 gør det muligt at streame direkte fra din iPhone® eller iPad® og bede Siri om at afspille Apple Music. Og med indbygget MusicCast får du adgang til lokale filer samt populære streamingtjenester som, TIDAL og Spotify m.fl. Stemmeaktiveret kontrol via Amazon Alexa og Google Assistant gør det let at styre alle MusicCast-tilsluttede enheder.

 

Yamaha R-N800A er udover netradio også udstyret med DAB og DAB+, der tilbyder et stort udvalg af radiostationer med høj lydkvalitet. Den finder automatisk alle tilgængelige stationer med en liste at vælge fra, og visning af information. Du kan forudindstille 40 DAB/DAB+ stationer.

 

Rumkorrektion! Dit lytterum er unikt, og derfor har Yamaha udviklet Yamaha Parametric Room Acoustic Optimizer (YPAO) – en automatisk højttalerkalibrering, der tilpasser lydsystemet til rummets akustik. Under kalibreringen afspilles en række testtoner gennem højttalerne, mens den medfølgende mikrofon registrerer rummets akustik og finjusterer indstillingerne for optimal ydeevne.

Yderligere information

Udgangseffekt

2x 100 watt (8 ohms, 20 Hz-20 kHz)

Indgange

3 x RCA / 1 x phono / 2 x Optisk digital / 2 x Coax digital / USB /

Udgange

Subwoofer out / 6,3 mm hovedtelefonstik på front / Pre-Out

Streaming

Airplay2 / Bluetooth/ MusicCast / WIFI / TIDAL, Spotify m.fl / ROON testet

RIAA

Ja (MM)

Fjernbetjening

Ja

Mål (HxBxD)

43,5 x 15,1 x 39,5 cm

Vægt

11,4kg

Farve

Sort, Sølv

8.990,00 kr.

Stk
Delbetaling
244 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 8.990 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 244 kr. Samlede kreditomk. 2.700 kr. Samlet tilbagebetaling 11.690 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,39%. Der er fortrydelsesret.

Antal

Yderligere information

Udgangseffekt

2x 100 watt (8 ohms, 20 Hz-20 kHz)

Indgange

3 x RCA / 1 x phono / 2 x Optisk digital / 2 x Coax digital / USB /

Udgange

Subwoofer out / 6,3 mm hovedtelefonstik på front / Pre-Out

Streaming

Airplay2 / Bluetooth/ MusicCast / WIFI / TIDAL, Spotify m.fl / ROON testet

RIAA

Ja (MM)

Fjernbetjening

Ja

Mål (HxBxD)

43,5 x 15,1 x 39,5 cm

Vægt

11,4kg

Farve

Sort, Sølv

Yamaha præsenterer med stolthed over 60 års historie som førende inden for lyd. Teknologien bag R-N600A er en direkte arv fra Yamahas legendariske Hi-Fi-designkoncept ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology), som bevarer lydens integritet ved at kombinere direkte signaloverførsel (korteste, mest direkte signalveje) med et chassis af høj stivhed og lav vibration. Chassiset er udstyret med en særlig harpiksramme kaldet “Art Base”, som effektivt absorberer og dæmper unødvendige vibrationer. Resultatet er en opretholdelse af lydens renhed og dynamik på et usædvanligt niveau.
Nyd også dine plader. De omfattende forbindelser på R-N800A inkluderer også en særlig phono-indgang, så du nemt kan tilslutte en pladespiller og nyde musik fra din vinylsamling.
Via den velfungerede Yamaha Music Cast app – kan du styre og kontrollere din musik, direkte fra sofaen. MusicCast er kompatibel med en bred vifte af streamingtjenester, herunder Spotify, Deezer, Tidal og Qobuz og netradio og alt dette styres smidigt via den gratis MusicCast-app, der er tilgængelig både til iOS- og Android-enheder. Du får også DAB og DAB+ der tilbyder et stort udvalg af radiostationer med høj lydkvalitet.
Yamahas YPAO™ automatiske rumkalibrering, som er udviklet og forfinet over årtier med brug i hjemmebiografprodukter, er blevet skræddersyet til R-N800A for at skabe den perfekte lydoplevelse, i dit lytterum – uden besværet med manuelle indstillinger. Med YPAO™ får du en præcisions-EQ, der leverer en ekstremt nøjagtig justering. YPAO™ R.S.C. (Reflected Sound Control) arbejder i symbiose for aktivt at styre de vigtige tidlige refleksionslyde, hvilket automatisk tilpasser og optimerer lyden i dit rum, baseret på væggens materialer og møblementet i rummet samt placeringen af højttalerne. Dette åbner op for en fantastisk lydoplevelse og en fordybende atmosfære, der er unik for Hi-Fi-lyd.